Három kikorú féltestvérét, két fiút és egy lányt szexuális cselekményre kényszerített egy 16 éves borsodi fiú. A gyerekek csak hosszú idő után mertek nagymamájuknak beszélni arról, hogy testvérük mit művelt velük.

Borsodban élt a család

A fiatal egy borsodi kistelepülésen együtt élt az anyjával, annak élettársával és az élettársi kapcsolatból született tizenkettedik életévüket be nem töltött féltestvéreivel.

Testvéreit molesztálta

Tavaly nyáron és kora ősszel több alkalommal is szexuális cselekményekre kényszerítette a két kisfiút és kislányt, amikor a felnőtt családtagok nem láthatták.

EZ IS ÉRDEKELHET! “Most sem fogjuk fel, hogy nem halljuk többé ezt az aranyos fiút énekelni”- a TV2 tehetségkutatójában futott be a budapesti halálos baleset 17 éves áldozata

Az „ördög elviszi őket”

A gyerekeket minden egyes eset után megfenyegette, hogyha bárkinek is beszélnek a történtekről, akkor baltával szétvágja a fejüket, agyonveri őket, illetve vallásos neveltetésükre is utalva, gyakran azt a kifejezést használta, hogy „az ördög elviszi őket”.

Nagymamájuknak vallották be testvérük tettét

A gyerekek nagyon féltek a fiútól, ezért sem szüleiknek, sem a nagyszülőnek nem mertek szólni, míg tavaly szeptember közepén az egyik ilyen szexuális erőszak után mindhárom gyermek elmondta a nagyanyjuknak, hogy mit tett velük a féltestvérük.

A fiú elmenekült otthonról

Miután a fiú megtudta, hogy a gyermekek feltárták a hozzátartozónak, hogy mit kellett átélniük, elmenekült a háztól.

EZ IS ÉRDEKELHET! Saját nevelőapjától lett várandós egy 11 éves kislány hevesi kislány: a férfit letartóztatták

Letartóztatták a kamaszt

Az ügyészség a letartóztatásban lévő kamasszal szemben fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztés büntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy a bíróság végleges hatállyal tiltsa el minden olyan foglalkozás gyakorlásától és tevékenységtől, amely során tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, gondozását vagy gyógykezelését végezné.

Vádat emeltek ellene

16 éves fiatalkorú férfi ellen három rendbeli szexuális erőszak bűntette miatt. a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádalt emelt.

NE HAGYD KI! Kábítószer került az 5 hónapos kisbaba szájába, a drogos anya és apa későn vette észre a tragédiát

Kiemelt kép: illusztráció