Saját nevelőapjától lett terhes egy 11 éves kislány, miután a férfi többször megerőszakolta a kislányt. Az eset Heves megyében történt és csak a napokban derült ki a szörnyű tett.

Megerőszakolta a 11 éves nevelt kislányát egy hevesi férfi. A 24.hu azt írja, a döbbenetes családon belüli szexuális erőszakra úgy derült fény, hogy a kislány annyira hányt, hogy be kellett vinni a kórházba.

Az ultrahang vizsgálaton pedig kiderült, hogy terhes, és ez okozza a rosszulléteit. A terhességet természetesen megszakították az orvosok.

FRISS! Kizuhant a 3. emeletről egy másfél éves kislány Szekszárdon

A Heves Megyei Rendőrkapitányság tizenkettedik életévét be nem töltött hozzátartozója sérelmére elkövetett szexuális erőszakkal gyanúsította meg az élettársa kislányát megerőszakoló férfit, majd kezdeményezte a letartóztatását.

Ez is érdekelhet: A tűző napon álló autóba zárták be gyermeküket Nyíregyházán.

Az Egri Járásbíróság nyomozási bírója szökés, elrejtőzés, valamint a tanúk befolyásolása és a bizonyítás megnehezítésének, meghiúsításának veszélye miatt azonnal el is rendelte a férfi letartóztatását. A végzés egyelőre nem végleges, mert a gyanúsított és a védője is fellebbezett.

Kiemelt kép: illusztráció