Ahogyan arról a KékVillogó.hu is beszámolt egy nő holtettstét találták meg Salgótarjában, az ügyben halált okozó testi sértés miatt vettek őrizetbe egy 62 éves férfit.

Szombaton történt

Mint megírtuk a rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a haláleset pontos körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják. A rendőrségre szombaton 10 óra 16 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy nő holttestét találták meg Salgótarján külterületén egy családi házban.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ittak és veszekedtek

A Tények riportjából azonban most kiderült, hogy az őrizetbe vett 62 éves férfi az élettársát verte agyon. A szomszédok szerint a pár nagyon sokat ivott és veszekedett. A tragédia előtt is mindketten lerészegedtek, ezután vesztek össze, majd a férfi úgy megverte a nőt, hogy belehalt a sérüléseibe.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nemrég költöztek oda

A riportból az is kiderült, hogy a pár nemrég költözött a Salgótarjánhoz tartozó külterületi részre, a szomszédok állítása szerint rendszeresen lerészegedtek, ami vitához, néha pedig verekedéshez vezetett. Erről tanúskodik a vértócsa a család bejárati ajtaja előtt a helyiek szerint.

A szomszédot is kikérdezték

Az egyik szomszéd elmondta, hogy őt is tanúként hallgatták ki a rendőrök, arra voltak kíváncsiak, hogy hogyan élt a pár a mellettük élő lakásban.

A teljes riport itt nézhető vissza:

Zuglóban a feleségét késelte halálra egy férfi

Mint megírtuk Zuglóban a feleségét késelte halálra egy férfi, úgy tudni féltékenység állhat a háttérben. A tragédiánál információk szerint a pár 2 éves gyermeke is jelen volt, erről BudapestKörnyéke.hu agglomerációs hírportálnak beszélt egy szemtanú barátnője.

Nem lehetett megmenteni

Ahogyan azt lapunk is megírta a tragédia Zuglóban, a Füredi parkban történt, ahol a támadó egy késsel esett neki a felségének, akit többször is megszúrt. A Bors írta meg, hogy a hatóságok ezt követően nagy erőkkel vonultak a helyszínre, ahol próbáltak a nőn segíteni, azonban annyira súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni az életét, a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Egy férfi ment az autóhóz

A BudapestKörnyéke.hu agglomerációs hírportál azt írja, hogy nemrégiben a közösségi oldalukon keresztül kaptak részletes tájékoztatást a tragédiát illetően. A lapot megkereső szemtanú barátnője elmondta, hogy a rendőrségnek a barátja jelentette az esetet, ami valamivel 1 óra előtt történt. Elmondása szerint a nő hangosan kiabált segítségért és rugdosta a kocsi ajtaját, a barátja erre lett figyelmes. Ekkor lement az autóhoz, ám a nő már holtan feküt a vérben.

Kutyatámadásnak próbálta álcázni

A férfi ekkor bement a közeli tanácsadóba, ahol azt állította, hogy a feleségét megharapta egy kutya, ám a közelben nem volt kutya. A lapunkat megkereső hölgy azt mondja a barátja ezután jelentette az esetet a rendőrségnek.

Átöltözött

Elmondása alapján az autóban egy 2 éves gyermek ült, illetve arról is beszélt, hogy a férfi az eset után átöltözött, ugyanis a gyilkosságnál fekete ruhát viselt, amit kidobott a közeli kukába, így az elfogásnál már másik ruhában volt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A tragédi helyszíne – Forrás: TV2 – Tények