Baleset történt Budapesten a 2. kerületben, a Budakeszi út – Hárshegyi út kereszteződősében. A BudapestKörnyéke.hu tudósítója a helyszínről jelentette az eseményeket.

Itt történt a baleset

Úgy tudjuk, hogy egy Peugeot zárt furgon bekanyarodott lejtőn lefelé balra a Hárshegyi útra. Eltévesztette az ívet, ezért visszatolatott, ki az Audi elé, ami lentről, a Budagyöngye felől érkezett.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Az Audi megpróbálta kikerülni a furgont

Ekkoz az Audi sofőrje reflexmozdulattal próbálta kikerülni a furgont, de a jobb hátsó sarkának rohant, majd félig a szemközti oldalon állt meg, szerencsére a szemből jövők meg tudtak állni.

Tűzcsapnak csapódott

A furgon pedig egy tűzcsapnak csapódott, de éppen valamit szerelt a Vízművek, ezért nem volt benne víz.

Nem nyílt ki a légzsák

Információink szerint az Audiban nem nyílt a légzsák, mert be volt ragasztva a kormányon a nyílás, valószínűleg már volt egy balesete korábban.

Helyszíni felvétel:

Egy család utazott az autóban

Az utóban egy család utazott, az egyik utas megütötta a lábát, ám a mentők a helyszínen megvizsgálták, végül nem vitték kórházba.

A busz az érintett szakaszon nem jár

A 22-es buszscsalád megosztva közlekedik, a Kuruclesi út és a Vízművek megálló között nem jár.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: Gombkötő Krisztián – Budapestkörnyéke.hu