Kizuhant egy kispesti panelház 10. emeletéről egy 44 éves nő tegnap délelőtt. Irén, a testvérénél, és az ő családjánál járt vendégségben. Erika nem hiszi, hogy a nővére öngyilkosságot követett el, de azt tudta, hogy az egyedül élő nő társra és gyerekekre vágyott.

Kizuhant az ablakon

Kizuhant egy 44 éves nő a 10. emeletről a kispesti Deák Ferenc utcában szerda délelőtt. A szerencsétlen sorsú nő a testvérénél volt vendégségben, amikor váratlanul végzett magával. Erika, az áldozat testvére sírva mesélte, hogy négy éves kislányát látogatta meg Irén, akit nagyon szeretett.

A testvérénél aludt

A nő az éjszakát is a testvérénél töltötte, miközben Erika átadta a gyermekét az édesanyjának, Irén végzett magával. Erika éppen hazafelé sétált, amikor meglátta az utcán, hogy csoportosulnak a járókelők – írja a BudaPestkörnyeke.hu.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megnézte halott testvérét

„Belém hasított a fájdalom, és felkiáltottam: Úristen, mi történt? Odaszaladtam Irénhez, és megnéztem, mert reméltem, hogy még él, de sajnos szembesülnöm kellett vele, hogy már meghalt” – mondta a Borsnak a gyászoló testvér.

Nem hiszi, hogy öngyilkos lett

„Reggel még fel is ajánlottam Irénnek, hogy kihagyom a munkát, hogy együtt maradhassunk, de ő biztatott: menjek csak dolgozni. Nem látszott rajta, hogy bármi bántotta volna, ezért nem is tudom elképzelni, hogy öngyilkos lett. Sokkal inkább arra gondolok, hogy kihajolt az ablakon és valahogy megcsúszott” – mondta Erika.

Sikeres üzletasszony volt

Irén korábban saját vállalkozást vezetett, lakást és autót is vett magának. Tápszerekre szakosodott, sikeres volt üzletasszonyként, ám a világjárvány miatt az utóbbi évben már nem dolgozott. 

Családra vágyott

„Régen nagyon sokat utazott, de mostanában ezt nem engedhette meg magának. Megesett, hogy hónapokra eltűnt, aztán újra felbukkant. Két hete a délegyházi tóhoz mentünk együtt kirándulni. Jó volt a kedve. Nem nagyon panaszkodott, de azt tudom, hogy a szíve mélyén társra és saját gyerekre vágyott. Jó anya lett volna belőle!”– mondta a gyászoló Erika.

Kiugrott a 9. emeletről

Pár hete kiugrott a kilencedik emeletről egy nő Óbudán, a Vörösvári úton. A kerület polgármestere Facebook oldalán azt írta, hogy nem lehet tudni, mi állhatott döntésének hátterében. A nőt megpróbálták lebeszélni tettéről, de nem sikerült megakadályozni a tragédiát, a helyszínen elhunyt

Kizuhant egy ember a 14. emeletről

Amint arról korábban beszámoltunk, áprilisban, a 14. emeletről zuhant a mélybe egy ember szintén a 3. kerületben. A baleset a Madzsar József utcában kedden délelőtt. 

Nem tudták megmenteni az életét

A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett. A járókelők azonnal értesítették a mentőket, de az életét már nem lehetett megmenteni. Az áldozat egy 34 éves nő, aki nem abban a házban lakott, ahol a tragédia történt.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: mentőautó az óbudai tragédia miatt – Forrás: Facebook