Halálos közlekedési baleset történt, kedd délelőtt Sándorfalva közelében. A balesetben a Csepel, a Dunaújváros és a Szeged egykori válogatott birkózója, Kardos Róbert hunyt el.

Ő halt meg a balesetben

28. életévében halálos autóbalesetet szenvedett a Csepel, a Dunaújváros és a Szeged egykori válogatott birkózója, Kardos Róbert. Robi 2013-ban felnőtt országos bajnoki címet szerzett a szabadfogású 55 kilogrammosok között, ugyanebben az évben a junior világ- és Európa-bajnokságon, valamint a budapesti felnőtt-világbajnokságon is magára ölthette a címeres mezt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Legjobb eredményei

Legjobb nemzetközi eredményét 2017-ben, a szombathelyi U23-as kontinensbajnokságon érte el, ahol nyolcadik helyezett lett a szabadfogású 61 kilogrammosoknál. Aktív birkózópályafutását követően is a küzdősport szerelmese maradt, ketrecharcosként tevékenykedett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Gyászolnak a birkózók

A Magyar Birkózók Szövetsége őszinte részvétét nyilvánítja a gyászoló családnak – írták a Facebook oldalukon megosztott posztban.

Mutatjuk a posztot:

Németh Szilárd is posztolt róla:

„Megdöbbenve értesültünk róla, hogy Kardos Róbert, a Csepel, a Dunaújváros és a Szeged egykori válogatott birkózója 28. életévében halálos autóbalesetet szenvedett. Nyugodj békében Robi! Mély részvétem az egész családodnak, birkózótársaidnak és mestereidnek!” – írta a politikus.

Ma délelőtt történt

Ahogy a Kékvillogó beszámolt róla, a baleset 2023. június 20-án kedden történt 9 órát követően. A baleset Sándorfalva külterületén, a 4519-es út 46-os kilométerszelvényénél következett be.

A baleset helyszínén készített fotó:

A baleset körülményeiről

A rendőrség honlapján megjelenő információk szerint a kocsi nem lehet tudni, hogy miért, de lesodródott az úttestről. Ezt követően egy út mentén álló fának csapódott a jármű.

Nem lehetett megmenteni a sofőrt

A személyautó sofőrje rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett a baleset következtében. Az életét nem tudták megmenteni, a helyszínen elhunyt.

Teljes útzár lépett életbe

Amíg a helyszíni szemle és a műszaki mentés tart, addig a teljes útszakaszt lezárták. A rendőrök azt kérik, hogy aki arra közlekedik, legyen türelmes és figyeljen oda fokozottan. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kardos Róbert