Kishúga után szökhetett az a 14 éves fiú, aki a tanévzáró ünnepségről nem ment haza Kiscsécsre. A pénteken eltűnt, nevelőszülőknél élő Sz. Gábor többször is gondot okozott már a hatóságoknak.

Nem ment haza

Nevelőszülőknél élő fiú tűnt el a péntek évzáró ünnepség után a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kiscsécsről. Sz. Gábor az otthonában még elegánsan felöltözött, majd elment az iskolájába. Haza azonban már nem tért. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szóltak a rendőrségnek

A nevelőszülők ilyen esetben legkésőbb este kötelesek értesíteni a rendőrséget, a kisfiúnak lakhatást és teljes ellátást biztosító család pedig ennek megfelelően is járt el. Hamarosan el is rendelték a kamasz körözését.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Volt már ilyen

Gábor azóta sem adott magáról életjelet. Mint azt a Bors megtudta, a fiatal srác már máskor is okozott hasonló módon fejtörést a nevelőszülőknek és az egyenruhásoknak.

Jól bánnak vele…

Az a gyerek rendszeresen eltűnik. Biztos vagyok benne, hogy most is előkerül majd, de aztán ismét elmegy majd otthonról. Hogy miért, azt senki sem érti, hiszen Ilona nagyon jól bánik vele. Ugyanúgy kezeli, mint a saját fiát – mondta az egyik helybéli.

Húga is eltűnt

Mint azt a Bors megtudta, Gábornak több testvére is van. Többek között egy húga, aki ugyancsak eltűnt a közelmúltban. Feltételezhető, hogy a gyerekeknek van egy titkos helyük, ahol rendszeresen tartózkodnak ilyen esetekben. Az ismerősök biztosra veszik, hogy Gábor jelenleg is a testvérével tölti valahol az idejét.

Másik eltűnt

A borsonline.hu cikke szerint napok óta nem tudni új információt a május 25-én eltűnt Zsolt ügyével kapcsolatban. A férfi aznap reggel megreggelizett, majd kerékpárjával Kecskemét irányába indult.

Nem adott életjelt

letjelet azóta nem ad magéról, családjának fogalma sincs róla, hová tűnhetett el. A 41 éves Zsolt eltűnését a rendőrségen is bejelentették, a férfit a hatóság is nagy erőkkel keresi.

Még mindig keresik

Zsolt családja az eltűnését követő napokban még nyilatkozott a Borsnak, mostanra azonban teljesen elzárkóztak a nyilvánosságtól.

Az anyja megerősítette, hogy nem találták meg

Édesanyja azonban annyit megerősített a Ripostnak, hogy bár a netezők közül többen azt írják, hogy fia előkerült, ez nem igaz, továbbra is eltűntként keresik Zsoltot.

Hétéves kislánya hazavárja

Az asszony korábban elárulta, fiát hétéves kislány is hazavárja. „Az eltűnése előtt pár nappal volt egy kis problémája, nem családi, hanem vele történetek dolgok és az eltűnése napján, amikor felébredt, még zavart állapotban volt. Megreggelizett és elment” – mondta akkor zokogva az édesanya.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció