Kőbányai rendőrök eredtek annak az ismeretlen tolvajnak a nyomába, aki nyitott autóból lopott el egy laptopot. A feltételezett tolvajt sikerült lefotóznia egy térfigyelő kamerának.

Laptopot lopott

A kőbányai nyomozók lopás vétség gyanúja miatt indítottak eljárást annak a férfinak az ügyében, aki laptopot tulajdonított el egy kocsiból.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A kőbányai rendőrök nyomoznak az ügyben

Ez is érdekelhet

Nyitott autóból vette ki a gépet

A rendőrség információi szerint az ismeretlen tettes 2020. december 28-án, 12 óra 50 perc tájékán közelített meg egy a 10. kerületi benzinkúton parkoló, nyitott járművet, amelyből ellopott magának egy laptopot.

A feltételezett enyveskezűről térfigyelő kamera készített felvételeket

Ez is érdekelhet

A lakosság segítségét kérik

A kőbányai rendőrök kérik, hogy aki felismeri a felvételen látható tolvajt, személyazonosságának, tartózkodási helyének, illetve a bűncselekmény vonatkozásában információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett, tegyen bejelentést a 24 órában elérhető, 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon vagy a 112-es segélyhívó számon.

Ha látta ezt a férfit, értesítse a rendőröket!

Éveket is kaphat a tettes

A törvények szerint két-három évre is elítélhetik a laptoptolvajt, ha megállapítják a bűnösségét. Abban az esetben, ha a férfi 50.000 forint érték alatt követte el a lopást, és a hatóságok nem vádolják meg más bűnökkel, akkor szabálysértési eljárásban vizsgálják tovább az ügyet.

Kiemelt kép: Térfigyelő kamera felvétele – Forrás: Police.hu