2020 szilveszterén sem pihenhetnek a rendőrök: az egyenruhások jelentése szerint december 30-án pirotechnikai termékeket kell lefoglalniuk iszonyatos mennyiségben. A tűzijátékokkal kereskedő, 49 éves, budapesti férfi ellen eljárás indult.

Parkolóban árulta a tűzijátékokat

Állampolgárok bejelentését követően a gödöllői rendőrök egy áruház parkolójában intézkedtek azzal a férfival szemben, aki a kisteherautója rakteréből árusított pirotechnikai eszközöket. A 49 éves, budapesti férfi kocsijának a raktere tele volt mindenféle tűzijátékkal: rakétákkal, szikrázó, forgó pirotechnikai termékekkel.

A gödöllői rendőrök intézkedtek a férfival szemben

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Teherautónyi szállítmányt kapcsoltak le

Rengeteg tűzijáték volt nála

A rendőrök összesen  3233 darab, körülbelül 65 kilogrammnyi pirotechnikai eszközt foglaltak le, a férfi ellen szabálysértés miatt indult eljárás, amiatt egy hipermarket parkolójában kereskedett a tűzijátékokkal. A férfival szemben a Gödöllői Rendőrkapitányságon intézkedtek.

Rengeteg doboz hevert a kisteherautóban

Ez is érdekelhet

A tűzijátékok széles választékával várta a vásárlókat a budapesti férfi

65 kilogramm tűzijáték miatt indult eljárás

A gödöllői rendőrök a szállítmányt lefoglalták, a férfi ellen pedig eljárás indult

Kiemelt kép: Lefoglalt pirotechnikai eszközök – Forrás: Police.hu