A nyíregyházi rendőrök a képen látható asszonyt keresik, aki egész egyszerűen egy játszótérről hazatolt egy biciklit, ami nem az övé volt.

Hallottunk már olyanról, hogy egy szülő vagy egy pedagógus mindent megtesz a gyerekeiért, lehet, hogy ez történt Nyíregyházán is.

Talán túlságosan is elkötelezett volt az a nő és pusztán a rá bízott gyermeket akarta boldoggá tenni, aki július 11-én Nyíregyházán, a kertvárosi játszótérről a felügyelete alatt lévő gyermek kíséretében ellopott egy kerékpárt – olvasható a police.hu portálon.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem volt szükség mestertolvaji fogásokra, mert a bicikli nem volt lezárva, így nem túl bonyolult módon megfogta és eltolta a narancssárga színű, férfi vázas gyerekkerékpárt.

A hölgyről a térfigyelő kamerák fotót készítettek, a rendőrség a segítséget kér az ügyben.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik a képen látható, eddig ismeretlen személyazonosságú nőt, illetve jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón.

Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

Kiemelt kép: Rendőrségi fotó, Forrás: police.hu