Kellő kreativitással és magabiztossággal lépett fel az a férfi, aki egy igazolványt mutogatva gyűrűik átadására szólított fel két nőt Várpalotán

Egy igazolványt felmutatva, parancsoló hangon állított meg két sétáló nőt egy férfi Várpalota belvárosában július 20-án délután, számolt be az esetről a deltahírek.hu.

A férfi azt kérte a hölgyektől, hogy a rajtuk lévő aranyékszereket adják át neki, mivel korábban a közelben ékszerlopás történt, és ellenőriznie kell, hogy az ékszereik nem bűnügyből származnak-e.

A két nő jóhiszeműen hitt a férfinak, így levették a gyűrűiket, és összesen hat darab ékszert átadtak neki.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Csak azután kezdtek el gyanakodni a férfira, miután azt kérte tőlük hogy maradjanak ott, ahol vannak, különben rendőrt hív, majd ő a gyűrűkkel együtt elsétált. A hölgyek némi várakozáson után rájöttek, hogy csúnyán megvezették őket és hívták a  valódi rendőröket.

A ékszertolvajról kiderült, hogy hajléktalan és a két nőt nem sokkal azután rabolta ki, hogy előtte már elítélték egy másik lopás miatt.

Kiemelt kép: Illusztráció, Forrás: Kékfény.com