Eddig tisztázatlan körümények között 2022. október 31-én 10 óra 30 perc körül a 8402-es számú út 1. kilométer szelvényében, Devecser határában egy személygépkocsi lesodródott az úttestről és felborult. Az autó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette

Kisodródott a kanyarban

A helyszíni információk szerint egy 28 éves noszlopi férfi, Noszlop felől Devecser irányába haladt, amikor egy jobbra ívelő kanyarban – valószínűleg a nem megfelelő sebesség miatt – kisodródott majd keresztbe fordulva az árokba csapódott és többször megpördült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az autó alá szorult

A kocsi végül fejtetőre borulva állt meg az út szélén. A sofőr úgy tudjuk be volt kötve, de a borulás után részben kiesett a kocsiból és az autó alá szorult.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Menthetetlen volt

Az ajkai tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, azonban az életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt.

Fejtetőre állt

Fotó: facebook.com/deltahirekhttp://facebook.com/deltahirek

Nem volt bekötve a sofőr

Fotók: facebook.com/deltahirek

Nem élte túl a balesetet

Fotók: facebook.com/deltahirek

A tűzoltók végezték a mentést

Fotók: facebook.com/deltahirek

29 éves volt az áldozat

Fotók: facebook.com/deltahirek

Nem volt jogosítványa

Úgy tudjuk a férfi – aki egy hónap múlva lett volna 29 éves – külföldön dolgozott, kedden utazott volna vissza. Kiderült, hogy a sofőrnek sosem volt jogosítványa. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotók: facebook.com/deltahirek