Egy építkezésről felvett lapáttal vett elégtételt egy idős asszony, miután valaki a háza elé állt autójával és a felszólítása ellenére sem ment odébb.

Begurult a nyugdíjas asszony

Garázdaság és rongálás vétségével vádolja a Veszprémi Járási Ügyészség azt a 70 éves asszonyt, aki mérgében megrongált egy személygépkocsit, mert az a háza elé állt be. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A háza elé parkoltak

A vádirat szerint az idős balatonfüredi nő idén augusztusban felszólította a háza elé parkoló személygépkocsi tulajdonosát, hogy álljon el onnan.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lapáttal ütötte a járművet

Miután a férfi ennek nem tett eleget, az asszony dühében a szomszéd telken folyó építkezésről felvett egy lapátot, és szitkozódások közepette rácsapott a járműre, melynek emiatt a sárvédője és az első lámpája megsérült.

Kárt okozott és megbotránkoztatott

A nő 146 000 forintos kárt okozott az autó tulajdonosának, magatartása pedig a károkozáson túl arra is alkalmas volt, hogy megbotránkoztasson másokat. Az ügyészség a vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a Veszprémi Járásbíróságnak.

Egerben is nagy volt a feszültség

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy vandál tettek borzolják a kedélyeket Eger egyik városrészében. A helyiek szerint egy ott élő család problémás gyermeke egyszer már felgyújtotta a szeméttárolót, az utóbbi egy hónapban pedig több autót megrongált. Az egyik szenvedő fél azt is elárulta, hogy húsklopfolóval verték szét a személygépkocsiját.

Kétszer csapott le

A fiatal elkövető a problémát a nyilvánosság elé táró család autóját eddig kétszer rongálta meg. Először október elején, majd rá három hétre, a napokban 1.2 millió forint kárt okozva újra szétverte a kocsit egy húsklopfolóval.

Szétverte a bankautomatákat

Ugyanez az ember három bankautomatát is szétvert ebben a városrészben, illetve megtámadta a biztonsági őrt is a klopfolóval.

Rettegésben élnek

Az egész ház rettegésben él, a ház előtti parkolót már nem merik használni az emberek, mert féltik az autójukat. „Minden hatóság illetékes felé jeleztük a problémánkat. Az utóbbi egy évben legalább 8-10 ilyen eset történt, amiről csak mi tudunk” – részletezték a károsultak.

Máshol is rongált

A magányos elkövető a városrész egy másik társasházban is rongált a napokban, illetve a garzonházban is voltak vele gondok régebben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció