Facebook-posztban szeretné tisztázni a félreértéseket Oláh Gergő, aki azzal került be a hírekbe, hogy három napig élvezte a rendőrség vendégszeretetét. Az énekes engedély nélkül vezette járművét, és most részletesen leírta, mi történt vele.

Lekapcsolták a rendőrök

Egy Nógrád megyei híresség három napot töltött a fogdán, miután egy rutin közúti ellenőrzés során lekapcsolták a rendőrök. Mint kiderült: engedély nélkül vezette a járművét. Oláh Gergő vasárnap elárulta, korábban miért vonták be az engedélyét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összegyűltek a büntetőpontok

„Tíz éve az életem nagy részét autóban töltöm, olykor sietnem kell egyik városból a másikba, vagy az ország egyik végéből a másikba, hogy időben odaérjek a közönséghez, így lett pár gyorshajtás, plusz 1-2 szabálysértés, így sajnos össze is jött a 10 év alatt annyi büntetőpont, ami miatt végül bevonták a jogosítványomat egy időre” – fogalmazott az énekes a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ennek ellenére autóba ült

„Ez idő alatt voltak olyan esetek, amikor sehogy nem tudtam megoldani, hogy eljussak fontos helyekre, így sajnos autóba ültem! Meg is kaptam érte a büntetésem!” – tette hozzá.

Még soha nem volt balesete

Oláh Gergő a „félreértések miatt” posztjában tisztázta: 10 éve an jogosítványa, több mint 1 millió kilométert vezetett eddig és soha nem volt semmilyen balesetem.

„Nem vagyok tökéletes”

„Nem vagyok tökéletes, hibáztam, de tanultam belőle! Jobban figyelek ezután!!! Megtanultam egy életre, hogy a felelőtlen, meggondolatlan döntéseknek, mindig lesz negatív következménye! Ezt Ti se felejtsétek el” – zárta gondolatait Oláh Gergő.

Három nap a fogdán

 A Kékvillogó.hu írt arról, hogy jogosítvány nélküli vezetésen kapták Oláh Gergőt a rendőrök. A népszerű énekest igazoltatáskor kapták el, három napot a fogdán töltött, szerdán bíróság elé is állították és elég komoly büntetést kapott.

Nagyon megbírságolták

Engedély nélküli vezetés miatt három nap elzárást, illetve 300 ezer forintos pénzbírságot kapott még. Ezenfelül 3 hónapra eltiltották a vezetéstől. Az ítélet után, a következő három hónapban, ha volán mögé ül, akkor akár egy évet is kaphat a rács mögött.

Fontos számára a hit

A nehéz éveket nem is bírtam volna ki máshogy, mint az isteni gondviseléssel, támasszal és segítséggel. Az Istenbe vetett hitem, ha nem lett volna, valószínű, lehet már börtönben lennék, vagy ki tudja hol lennék… Nem tudom! Én mindent annak tulajdonítok, hogy Isten segített, ő vezetett minket – mesélte az énekes a Salgótarjáni Városi Televízió Az én STorym című műsorában,

Az X-Faktorban tűnt fel

Karancslapujtőn született, ahonnan később átköltöztek Salgótarjánba. Az X-Faktorba jelentkezés előtt közmunkásként dolgozott. Az X-Faktor alatt mentora Geszti Péter volt. 2015-ben az énekes bekerült A Dal eurovíziós nemzeti dalválasztó show elődöntőjébe A tükör előtt című dalával.

Autentikus cigányzene

Szeptemberben zenekart alapított Roma Soul néven, amiben az ősi autentikus cigányzenét ötvözik a mai, modern popzene világával. Első daluk, a Fekete fehér után a Nyitva a ház következett, amivel az együttes bejutott A Dal 2017 eurovíziós dalválasztó show élő műsorfolyamába. 2016-ban Szikra-díjjal ismerték el tevékenységét. 2016-ban a Kicsi óriások gyerektehetségkutató egyik csapatkapitánya volt. 2017 tavaszán szerepelt A nagy duett című műsorban. Partnere Zimány Linda volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Oláh Gergő – Forrás: Facebook