Frontálisan ütközött össze két személyautó a Létavértest és Monostorpályit összekötő út 17-es kilométerszelvényénél vasárnap dél körül. A történtek után hat embert szállítottak kórházba.

Áttért a másik sávba

Az egyik autó megcsúszott és áttért a másik sávba, ahol karambolozott az ott szabályosan közlekedő szembejövő autóval. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hat embert vittek kórházba

A helyszínről öt könnyű és egy nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedő személyt szállítottak Debrecenbe, kórházba.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Félpályás lezárás

A létavértesi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az eset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja. Az érintett útszakaszon a helyszínelés ideje alatt félpályán halad a forgalom.

Durva ütközés Csepelen

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy néhány napja egy középkorú körül nő egy ezüst színű Suzuki Swifttel haladt Csepelen, a Petőfi utcán a Karácsony Sándor utca felől. A Betű utcához érve valószínűleg figyelmetlen volt és fékezés nélkül behajtott a kereszteződésbe, ahol balról, a Csepel Pláza felől éppen akkor ért oda egy Mercedes Atego ponyvás teherautó.

Hirtelen vágott elé

A Mercedes sofőrjének fékezni sem volt ideje, olyan hirtelen vágódott elé a kisautó, az Atego nagy erővel a Suzuki bal oldalába rohant, majd métereken át tolta maga előtt, mire meg tudott állni

A Suzuki sofőrje súlyosan megsérült

A Suzuki vezetője súlyos fejsérülést szenvedett, őt a kiérkező mentők a tűzoltókkal együtt emelték ki, majd a Merényi kórházba szállították.

Egy kiskutya is volt a kocsiban

A Suzukiban egy kiskutya is utazott, őt ideiglenesen az egyik környékbeli lakó fogadta be. Szem-, illetve fültanúk elmondása alapján a Suzukit vezető nő néhány perccel korábban egy kisgyereket vitt iskolai foglalkozásra.

Sokkos állapot

A karambol következtében viszont olyan sokkos állapotba került, hogy folyamatosan arról érdeklődött, hol és hogyan van a gyermek.

A teherautó sofőrje nem sérült meg

A teherautót vezető férfi szerencsére nem sérült meg az ütközésben. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a helyszínelés végeztével feszítővágóval szétválasztották őket, mivel a teherautó önerejéből nem tudott leparkolni a Suzukiról, tolatásnál húzta magával. Pár hónapja ugyanilyen baleset történt ugyanitt, csak akkor egy Peugeot 206 hajtott egy magyar kamion elé. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció