Összeomlott VV Krisztián édesanyja, miután fia tragikus körülmények közt meghalt. Az RTL klub sztárja, a hírek szerint kivette magát az ablakon.

Meghalt VV Krisztián

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, 29 éves korában elhunyt VV Krisztián, az RTL klub sztárja. Rácz Béci, a Belevaló Világ  akkori műsorvezetője azt mondta, Krisztián „az emeletről ugrott ki, így vetett véget az életének”. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem ez az első tragédia a családban

„Eszem megáll attól, hogy egy 29 éves mondhatni még gyerek ennyire maga alatt legyen, hogy így vessen véget az életének. Én csak szegény édesanyját sajnálom, aki élete során már másodjára kell megküzdenie azzal, hogy egy közeli hozzátartozója elveszi a saját életét” – mondta a Borsnak Béci.

Összeomlott az édesanyja

A gyászoló édesanya szerda délután közösségi oldalán szívszorító sorokkal emlékezett meg fiáról, akit váratlanul ragadott el a halál. Edit teljesen összeomlott.

Hogyan lehetne könnyebb?

„Nem tudom mit kell ilyenkor tenni, nem tudom hogyan lehetne könnyebb. Te voltál nekem az erő, aki mindig vigyázz rám, akkor is, amikor nem voltál itt. Te voltál nekem az igaz szeretet, aki mindig figyelt rám és csak adott és adott, mert hatalmas szíved volt” – írta a gyászoló édesanya.

„Te voltál az élet”

„Te voltál az én csibészem, aki mindig megtudott nevettetni. Te voltál az, aki megmondta a frankót, ha kell és talpra állított. A cinkostársam is voltál, mert te voltál az, aki előtt nem volt titkaim. TE VOLTÁL MAGA AZ ÉLET. Én voltam a világon a legbüszkébb, hogy az anyukád lehetek. És az is leszek mindig, mert most igaz egy másik helyre költöztél, de a te anyókád maradok mindig. Én innen próbálok vigyázni rád, te pedig onnan rám. Mert ez olyan kötelék, amit még a halál sem választhat el. Nagyon szeretlek” – írta Krisztián édesanyja Facebook-oldalán.

A VV6-ban tűnt fel

Bata Krisztián a ValóVilág 6. szériájában tűnt fel 2014-ben, mindössze 21 évesen. Az egész ország a kamerák előtt követhette végig, hogyan jött össze VV Izával, akivel viharos kapcsolata a műsor után is folytatódott. Közel egy évig harcoltak a kapcsolatukért, aminek végül sárdobálással lett vége. Az Izával való szakítása után Krisztián repülőre pattant, hogy Amerikában próbáljon szerencsét. A tengerentúli élet azonban nem jött be neki, ekkor költözött Ausztriába… és ott is érte a végzet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot!

Kiemelt kép: VV Krisztián