Egy 42 éves férfit a keres a rendőrség, aki pénteken, 6. kerületi lakásából ismeretlen helyre távozott. A ötgyermekes apát tavaly januárban is kétségbeesve kereste családja, akkor egy zalaegerszegi hajláktalanszállón találták meg.

Eltűnt egy férfi Budapesten

Eltűnt egy 42 éves ötgyermekes férfi Budapesten. Felián Attila péntek délután távozott ismeretlen helyre a 6. kerületi lakásából, és azóta sem lehet tudni, hogy hol van. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem először tűnt el

A siófoki születésű 42 éves férfi már nem először tűnt el, tavaly januárban kétségbe esve keresték a szerettei, de akkor hamar megtalálták. A Balatonkörnyeke.hu akkor beszámolója szerint Attilát egy zalaegerszegi hajláktalanszállón találták meg.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Anyagi gondjai voltak

„A gyerekünk 2 hónapja született meg, sajnos az eltűnése előtti napokban pedig előfordult, hogy vitatkoztunk. A jelenlegi helyzetben egy férfinak egyedül eltartani egy négygyermekes családot borzasztóan nehéz, főleg a pénzügyi problémák miatt ugrottunk egymásnak” – mondta akkor Attila felesége. Azóta pedig már az ötödik gyermekük is megszületett.

Személyleírása

Felián Attila 175 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid őszes hajú, borostát visel. Eltűnésekor fehér pólót, szürke rövidnadrágot és fekete cipőt viselt.

Itt jelentsd, ha láttad

A BRFK azt kéri, hogy aki a férfi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Eltűnt a 28 éves férfi

Közben egy 28 éves férfit is keres a rendőrség. Martin azután tűnt el, hogy barátnője holttestét Dunaújvárosban, a Dunában találták meg a napokban. A 24 éves nőről április eleje óta semmit nem tudott a családja.

Búcsúüzenetet küldött

Miután Mariann holttestét megtalálták, Martin nem tudta elviselni, hogy szerelme nincs többé. Az egyik internetes bejegyzésben ezt írta egyik ismerőse: „Az első kísérleténél a rendőrök megakadályozták, de Martin vasárnap hajnalban ismét eltűnt, még egy búcsú üzenetet küldött barátnője testvérének, és azóta semmilyen formában nem elérhető életjelet pedig nem ad magáról”.

Őt keresi a rendőrség

Forrás: police.hu

Személyleírása

Jobb fülében fültágító van, jobb alkarján tetoválás látható. Eltűnésekor vélhetően terepszínű nadrágot, fekete sportcipőt, piros-fekete felsőt, és baseball sapkát viselt. Az iratai nála vannak, de a telefonja ki van kapcsolva.Most mindenkit arra kérnek, aki bármit tud a fiúról jelentkezzen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot!

Kiemelt kép: Felián Attila – Forrás: police.hu