Mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta halálra gázoltak egy 6 éves kisfiút Eperjesen, aki kiszaladt az útra. Nagymamája csak egy pillanatra engedte el a kezét, ekkor történt a szörnyű tragédia.

Az óvodából jött haza a gyermek

Mint megírtuk a baleset a Fábiánsebestyént Eperjessel összekötő úton történt, a kisfiút busszal vitte haza a település kisbusza az óvodából, a nagymama ment érte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A nagymama csak egy pillanatra engedte el a kezét

Azt követően, hogy a kicsit leszállt a nagymama egy pillanatra elengedte a kezét, mert a gyerekek kísérője átadott neki egy papírt. A kisfiú ekkor szaladt ki az útra – számolt be róla korábban az RTL Híradója.

FRISS! 11 év után bukkantak rá a kegyetlen máriapócsi gyilkosra

A gyermeket elgázoló autós kezdte meg az újraéletsztést

A busz mögül érkező autós ütötte el a gyermeket, aki csaknem 25 métert repült az ütközés után és az út melletti szántásba zuhant. Újraélesztését ugyan már az őt elgázoló sofőr megkezdte, a kicsi életét a helyszínre érkező mentőhelikopter munkatársai sem tudták megmenteni, írja a Bors.

A mentősök mindent megtettek

A mentősök mindent megpróbáltak, igyekeztek újraéleszteni a kicsit, ám olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni az életét.

Ez is érdekelhet: Pokoli pillanatokat élt át a Borsodnádasdon meggyilkolt Csenge édesanyja – Összefutott lánya gyilkosának szüleivel

A szomszéd értesítette az anyát

A kisfiú édesanyját az egyik szomszéd értesítette, aki azonnal a helyszínre sietett. “Idejöttem, fogtam a fejét és már nem lélegzett” – mondta könnyek között az édeanya a híradónak.

Az eset nagyon megrázta a helyieket

Az eset nagyon felkavarta helyieket. Többen megjegyezték, hogy a helyszínelés során készített fotók alapján a gyermekeket szállító jármű jelöletlennek tűnik, azaz a fehér buszon semmilyen figyelmeztető felirat nem látszik arra vonatkozóan, hogy gyerekeket utaztatna. Ráadásul a környéken sem annak megállására figyelmeztető tábla, sem gyalogosok átkelését jelezni hivatott zebra nem található.

Megszólalt az elhunyt kisfiú testvére

A megrendült család képviseletében az elhunyt kisfiú testvére, a 21 éves U. Martina egyelőre szűkszavúan nyilatkozott a Borsnak: “Nem tudok ma sokat beszélni. Nagyon fáj még..”

Mécseseket gyújtottak

A borzasztó balesetre Márk kedvenc kis játékai emlékeztetnek az út szélén, melyek mellett a helyiek mécseseket gyújtottak. A rendőrség a baleset körülményeit vizsgálja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép:  RTL Híradó videó részlet