Borzalmas tragédia történt csütörtök délután Eperjesen: halálra gázoltak egy 6 éves kisfiút, aki kiszaladt az útra. Nagymamája csak egy pillanatra engedte el a kezét.

Tragédia Eperjesnél

A baleset a Fábiánsebestyént Eperjessel összekötő úton történt, a kisfiút busszal vitte haza a település kisbusza az óvodából, a nagymama ment érte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A nagymama csak egy pillanatra engedte el a kezét

Azt követően, hogy a kicsit leszállt a nagymama egy pillanatra elengedte a kezét, mert a gyerekek kísérője átadott neki egy papírt. A kisfiú ekkor szaladt ki az útra – számolt be róla az RTL Híradója.

FRISS! Állatkínzó garázdálkodik a Pest megyei Pécelen, a lakók rettegnek, így próbálják óvni kedvenceiket

Egy 6 éves kisfiút ütöttek el

A busz mögül érkező autós ütötte el a gyermeket, aki csaknem 25 métert repült az ütközés után és az út melletti szántásba zuhant. A tanyagondnoki kisbusz sofőrje azonnal odasietett hozzá, és mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

A mentősök mindent megtettek

A mentősök mindent megpróbáltak, igyekeztek újraéleszteni a kicsit, ám olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni az életét.

A szomszéd értesítette az anyát

A kisfiú édesanyját az egyik szomszéd értesítette, aki azonnal a helyszínre sietett. “Idejöttem, fogtam a fejét és már nem lélegzett” – mondta könnyek között az édeanya a híradónak.

Ez is érdekelhet: Nem akarta, hogy az esküvő után neje elhagyja: inkább baltával kivégezte feleségét, 17 évet kapott – videó

Mécseseket gyújtottak

A borzasztó balesetre Márk kedvenc kis játékai emlékeztetnek az út szélén, melyek mellett a helyiek mécseseket gyújtottak. A rendőrség a baleset körülményeit vizsgálja.

Az RTL riportja itt nézhető vissza:

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: RTL Híradó videó részlet