Három férfi ellen emeltek vádat, ugyanis ellopták a főnökük autóját. A munkatársak azt követően, hogy a szállásukon kifogytak az italból úgy döntötek, hogy szereznek még alkoholt, ezért elkötötték a főnök kocsiját.

Rendőri intézkedés

A rendőrök azonban hamar elfogták a három férfit, a sofőrt pedig előállították ittas vezetés miatt. A másik két férfi viszont visszaült az autüba és egszen Budapestig jutottak, ahol aztán összetörték a lopott járművet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy építkezésen dolgoztak

Az ATV Híradója szerint a három férfi egy siófoki építkezésen dolgozott, az eset pedig még tavaly novemberben történt amikor italozást követően úgy határoztak megszerzik a főnökük kocsiját.

Egy férfit vérvételre vittek, de a másik kettő tovább ment Budapestig

A tervük nem jött össze, hiszen a rendőrök megállították őket, a kocsi vezetőjét pedig vérvételre vitté a kórházba. A másik két férfi viszont a kocsinál maradt, de annyira ittasak voltak, hogy a rendőri intézkedés ellenére is elhatározták, hogy elmennek Budapestig.

Defektet kaptak

A több mint 100 kilométeres utat követően az egyik férfi – aközben, hogy társa a hátsó ülésen aludt – defektet kapott, azonban a műszaki hiba ellenére is a forgalomban maradt, erről a híradónak Csapó Gábor, Somogy Megyei Főügyészség szóvivője beszélt.

Parkoló autókat is összetörtek

A kocsival három parkoló autót törtek össze, végül egy buszmegállóban álltak meg. Varjas Attila, gépjármű oktató híradónknak azt mondta: aki ittasan ül autóba, annak egy életre elvenné a jogosítványát.

Ez várhat most rájuk

A lopott gépjárművet vezető két férfi ellen az ügyészség felfüggesztett büntetés kiszabását indítványozta, és a jogosítványuk bevonását kezdeményezte. A harmadik, az autót nem vezető férfivel szemben közérdekű munka kiszabását kérik a bíróságtól. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: ATV Híradó videó részlet