Amint azt a Kékvillogó is megírta Öt hétig feküdt kómában egy olaszországi kórházban Bognár János, a Sztárban sztár leszek! tavalyi versenyzője. Az énekes életéért egy palermói kórházban küzdöttek, szervezete azonban feladta a harcot és meghalt.

Baleset érte Jánost

A TV2 tehetségkutatójából ismert Bognár János szeptember elején Olaszországban, Szicíliában nyaralt, amikor elütötte egy túl gyorsan közlekedő motoros. A járművön ketten ültek és elhajtottak. A baleset során János koponyájának 80 százaléka súlyosan megsérült, mesterségesen tartották életben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Műtüdőre kötötték

Jánost műtüdőre kötötték, ezáltal élet-halál közt lebegve küzdött az életéért immár ötödik hete, amikor sajnálatos módon baktérium támadta meg a tüdejét. Egyik közeli barátja, Tibor korábban részletesen elmondta, hogy milyen súlyos az énekes állapota.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Baktérium támadta meg a tüdejét

“Pénteken este észrevették, hogy a légcsövén keletkezett egy lyuk, illetve az arccsontja is eltört, de ezeket a problémákat is elhárították az orvosok. A nagyobb probléma, hogy találtak a tüdején valami baktériumot, ami miatt nem ébresztgették tovább. Ebből mintát vettek, és megpróbálják kitenyészteni, hogy célirányosan folytathassák a kezelést. Spontán légzése van valamennyi, de ennek az intenzitása még nem megfelelő” – mondta a baleset után barátja, Tibor.

Vérmérgezést kapott

A tragédiát követően János egy barátja a Blikknek azt mondta: „Felfoghatatlan ami történt. Voltak pozitív változások, kedden még reménykedtünk benne, hogy felébred. A tüdejében lévő baktériumok miatt kapott antibiotikumot, de azt mondták, hogy nem reagál rá. Vérmérgezést kapott. Pénteken reggel háromnegyed 9-kor hívtak, hogy elhunyt, a gépre kötve halt meg”

Nem tudják még hazahozni a holttestet

„A kórházban kevés a hely, nem tudják hetekig hűteni a holttestét, a biztosító viszont a rendőrségi jegyzőkönyvre vár, miközben az ezt neki kéne intézni. Szeretnénk, ha hamvasztás után szállítanák haza a barátunkat, de a biztosító csak a test szállítását vállalja. Egy olasz ügyvédet fogadtam, akinek a felesége magyar, így egyszerűbb a kapcsolattartás, így valószínűleg hamarabb kiadják a jegyzőkönyvet is ” – árulta el a lapnak a barát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

Balesetben meghalt a Sztárban sztár leszek! című műsor versenyzője: János öt hétig volt kómában

Kiemelt kép: Bognár János – Forrás: TV2