Parkoló autót tarolt le egy barcsi autós. A rendőrség tájékoztatása szerint a sofőr ittasan szenvedett balesetet, amelynek következtében megsérült.

Komlósdon történt

A rendelkezésre álló adatok alapján 2022. szeptember 17-én 15 óra 32 perckor Komlósd belterületén személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Parkoló autónak ütközött

Babócsa irányából közlekedett gépkocsijával egy barcsi lakos, amikor nekiütközött egy parkoló autónak, amelynek következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett.  

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó a helyszínről:

Piás volt

A férfinél – aki vezetői engedéllyel sem rendelkezett – az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért kórházba szállítását követően vérmintavételre került sor.

Eljárás indult

A Barcsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset vizsgálata mellett a 38 éves sofőr ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Helyszíni felvétel:

Nem biztonságos

Fontos tudni, hogy az alkohol már kis mennyiségben is olyan élettani hatásokat vált ki, melyek nem teszik lehetővé a biztonságos járművezetést.

Tompuló reflexek

A szeszes ital fogyasztás hatására növekszik az észlelési idő, tompulnak a reflexek, a baleseti kockázat ezáltal kimagasló. Hazánkban zéró tolerancia van érvényben, mely az alkohol fogyasztásának teljes tilalmát jelenti a gépi meghajtású jármű vezetője részére, a jármű vezetése előtt és alatt egyaránt.

Erre hívja fel a figyelmet a rendőrség

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu