Újabb baleset történt Budapesten, ezúttal 11. kerületben, a Budafoki út – Bertalan Lajos utca kereszteződésnél történt karambol, az eset során egy busz és egy autó ütközött.

Nem adta meg az elsőbbséget

A BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítójának közlése szerint a jelzőlámpa üzemen kívül volt. A Mazda 6-ot vezető középkorú hölgy a villogó sárga jelzésnél nem állt meg az elsőbbségadás kötelező táblánál, így a Karinthy Frigyes út felől érkező 133E jelzésű Mercedes csuklósbusz a bal elejének hajtott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Senki nem sérült meg

Szerencsére sem a busz fedélzetén utazók, sem a figyelmetlen hölgy nem sérült meg a balesetben. A Budafoki utat átmenetileg lezárták, a 133E autóbusz terelt útvonalon közlekedett, ez idő alatt nem érintette a Szent Gellért tér – Műegyetem M és a Budafoki út / Karinthy Frigyes út megállót, azonban megállt a 7-es autóbusz Szent Gellért – Műegyetem M megállójában.

Helyszíni felvétel:

Több baleset is történt az elmúlt 24 órában

Amint azt portálunk is megírta korábban oszlopnak csapódott egy autó a 10. kerületben, a Hungária körút elején. A járműben ketten utaztak, beszorultak.

Keresztbe fordult

Mint megírtuk egy Toyota Prius csúszott meg a 10. Hungária körúton az aluljáró után a Puskás Stadion felé haladtában, majd keresztbe fordult és jobb oldalával a belső elválasztó szegélyen álló acél villanyoszlopnak vágódott. 

Az Üllői úton is baleset történt

Ahogy arról beszámoltunk három gépkocsi ütközött össze a 9. kerületben, az Üllői úti felüljárón. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, valamint az egyik kocsiból kiemeltek egy utast. A mentők is kiérkeztek a helyszínre, ahol forgalmi akadály alakult ki a baleset miatt.

Megcsúszott

Az eset során egy BMW kombi haladt szombaton késő délután, vélhetően nem lassan a 9. Üllői úton a Nagyvárad tér felé, amikor a népligeti felüljáróra felhajtva megcsúszott, átpördült a szembejövő oldalra, ahol a külső sávban érkező Honda Jazz a hátuljának csapódott.

Nem tudott időben fékezni

A Honda mögött közlekedő Toyota C-HR pedig nem tudott időben lefékezni és a Honda hátuljának ütközött. A BMW-ben két fiatal utazott, egy fiú és egy lány, egyikük sem használta a biztonsági övét, így fejsérüléssel szállították kórházba őket. Hogy melyikük vezette az autót, azt a helyszínen nem sikerült megállapítani, mivel mindketten a másikat jelölték meg sofőrnek.

Súlyos sérült is van

Ezért a rendőrök ujjlenyomatokat is vettek a BMW utasterében található, kézzel működtethető eszközökről. A Hondában hárman utaztak, közülük a jobb első ülésen tartózkodó utast a fővárosi hivatásos tűzoltók emelték ki, ő súlyosan, míg a sofőr és a másik utas könnyebben sérült meg. A Toyota ázsiai sofőrje sértetlen maradt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és belső fotó: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.