Hét és fél éve tűnt el a mesterember, és minden jel arra utal, hogy meggyilkolták. Ugyanaz a vállalkozó ölhette meg, aki két másik munkással is végzett.

Tisztázatlan kérdések

É. Imre vállalkozót vádolják azzal, hogy megölte Orlik Vilmos villanyszerelőt. A férfi több mint hét éve eltűnt, a felesége pedig nehéz döntést hozott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itthon már halottá nyilvánították

Miután nem adott életjelet magáról, és minden jel arra utalt, megölhették Orlik Vilmost, így Magyarországon halottá nyilvánították. Ausztriában azonban ez még nem történt meg, és a villanyszerelőnek voltak ingatlanjai a határon túl. Amíg nem nyilvánítják az osztrákok is halottnak, addig felesége nem tud hozzáférni ezekhez az ingatlanokhoz, és el sem tudja adni őket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem tudni, hol van a holttest

Orlik Vilmos özvegye biztos abban, hogy É. Imre ölte meg a férjét. Azt azonban nem tudni, hogy hová tüntette a villanyszerelő holttestét. Az asszonynak nagyon fáj, hogy nem tudja, miért gyilkolták meg a párját, és egyáltalán mit is kellett átélnie a férfinak,

Ebben reménykedik a nő

A Blikk számára az özvegy elmondta, élete végéig kísérti ez a szörnyűség. Bízik ugyanakkor abban, hogy ha elítélik a feltételezett gyilkosát, akkor végre valahára el fogja mondani a teljes igazságot.

Mácsik Zoltánnak is nyoma veszett

Ugyancsak É. Imrét gyanúsítják Mácsik Zoltán megölésével. Négy évvel ezelőtt tűnt el, felesége, Márta hisz abban, hogy a bizonyítékok alapján el fogják ítélni a vádlottat. Azt mondta, rabságban kellene élnie innentől É. Imrének.

Teljesen megtört

Úgy fogalmazott, “szívünk örökre kettéhasadt, elégtételt nem jelentene igazán semmi”. Több család és generáció életét tette tönkre szerinte a vállalkozó. Karácsonykor különösen hiányzott az özvegynek a férje.

Egy autószerelőt is eltehetett láb alól

Pintér Gyula családja a fentiekhez hasonlóan járt. A férfi luxusautókat szerelt, ám 2019 májusában egyszer csak minden előzmény nélkül eltűnt. Egy Hummerrel ment el utoljára, vele volt a kutyája is. A négylábút Szlovákiában találták meg, ott kóborolt. Az autójával nem tudni, kicsoda, de visszaállt az otthonához.

Vádolják egy ismerősét

Egy ismerősét vádolták meg bűnpártolással az autó visszavitele kapcsán, de a holttest ebben az esetben sem került elő. A férfinak nem voltak gyerekei, szülei már elhunytak, a nővére volt a legközelebbi hozzátartozója.

Ezt mondta a testvére

A lap számára Pintér Gyula nővére azt mondta, csak árnyéka önmagának, összeomlott a testvére eltűnése miatt. Ildikó szeretné tudni az igazságot, de tehetetlennek érzi magát. A bíróságon rá se tudott nézni a gyanúsítottra. Egy ideig reménykedett, hogy mégis élhet a testvére, ám már nem bízik ebben.

Még méltó temetést sem tudtak tartani az elhunytak családjai

Mivel a holttestek nem kerültek elő, így nem tudtak méltó temetést sem rendezni a feltételezhetően meggyilkolt személyek számára. Az áldozatok családjai tartják egymással a kapcsolatot. Abban bíznak, hogy egyszer kiderül az igazság. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív