Baján egy házaspár ellen emeltek vádat, akik minősíthetetlen stílusban jelezték, hogy nem ízlett nekik az étel. A cikk végén megnézheted az esetről készült videót.

Vádat emeltek ellenük

Még augusztus 1-jén történt a szóban forgó incidens, amikor egy bajai étteremben egy gyermekével érkező pár nem a szokványos módon jelezte, hogy problémája van az étellel. A feleségnek nem ízlett, és vitába szállt a pincérrel. A felszolgáló elkezdte leszedni az asztalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ekkor tört ki a balhé

A feleség egy váratlan pillanatban a felszolgálóra borította a halászlét. A tányér tele volt, úgy repült a felszolgáló arcába. A pincér felszólította a párt, hogy távozzanak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt még nem ért véget a dolog

A pincér többször is megismételte, hogy hagyják el az éttermet. Erre a feleség fenyegetni kezdte a pincért, majd megindult a kijárat felé a gyermekével.

A férj sem hagyta annyiban a dolgot

A pincér a nő után nézett. Ekkor az asztalnál maradó férj felállt, és hátulról rárontott a felszolgálóra. Dulakodni kezdtek, a férj is a földre került

Visszatért a feleség

Amint észlelte ezt az asszony, visszafordult és rúgó mozdulatot tett a pincér irányába, ám nem járt sikerrel. A csetepatéra felfigyelt az étterem többi dolgozója is, akik kollégájukat a konyhába menekítették. A feleség miközben újra megindult a kijárat felé, a terítéket a földre borította és össze is törte.

Ezek is érdekelhetnek!

Nem úszták meg a dolgot

A házaspár kirívóan közösségellenes, erőszakos magatartása megrémítette az étterem vendégeit és dolgozóit is. Az ügyészség garázdasággal vádolja a házaspárt. Sorsukról a Bajai Járásbíróság fog dönteni.

Felvétel is készült az esetről

Az ügyészség feltöltötte a közösségi oldalára az esetről készült videót. Az ugyan nem hallatszik, hogy mit mondtak a történet szereplői, ám az, ahogyan a halászlével teli tányért a pincér felé hajítja a feleség, igen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Videón az eset

Kiemelt kép: Az esetről készült videóból egy képkocka – Forrás: Magyarország Ügyészsége