Késsel támadt egy fiatal férfi egy másikra vasárnap délután. A 23 éves elkövető többször is megszúrta áldozatát, akin életmentő műtétet kellett vérgehajtani. Az eset egy étteremnél történt, valószínűleg féltékenység miatt.

Délután három órakor érkezett a bejelentés

A rendőrség közlése szerint november 6-án 15 óra után néhány perccel érkezett lakossági bejelentés arról, hogy Székesfehérváron, a Lakatos utcában található vendéglátóhely hátsó bejáratánál egy ismeretlen személy minden előzmény nélkül egy késsel rátámadt egy ott tartózkodó 20 éves férfira. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Többször is megszúrta áldozatát

A támadó a férfit a mellkasán, a hasán, valamint a felkarján több késszúrással megsebesítette, majd elmenekült a helyszínről. Áldozatát életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba,

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gyorsan elkapták a késelőt

Az ügyben végzett széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként a nyomozók néhány órán belül eljutottak egy 23 éves székesfehérvári férfihoz, akit elfogtak és már kezdeményezték is letartóztatását.

Féltékenység állhat a háttérben

A Delta Hírek azt írja, hogy a helyszínen kiderült, a megkéselt férfi és a nő egy étteremben dolgoznak. Ez valószínűleg nem tetszett a későbbi elkövetőnek. Ezért követte, majd megvárta az éttermi dolgozót, aki a hátsó ajtóhoz ment.

Felvételek is készülhettek a támadásról

Ekkor támadt rá a késelő, aki ott szúrta, ahol érte, majd elfutott onnan. A környéken térfigyelő kamerák is vannak, feltehetően a bestiális támadást rögzítették a kamerák.

Életmentő műtéten esett át

A portál azt írja, hogy a helyszínelők még ma is dolgoztak az étteremhez közeli parkban, ahol rendőrségi szalaggal zárták le a környéket. Úgy tudják, hogy a megkéselt férfi azonnal életmentő műtéten esett át és már stabil az állapota.

Budapesten félholtra vertek egy férfit

Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt a 31 éves férfit, akit szintén bántalmaztak Budapesten – mint ahogy arról mi is beszámoltunk.

Szóváltással kezdődött

A 26 éves és a 31 éves férfi a népligeti villamosmegállóban veszett össze, majd egymásnak estek. A verekedés az aluljáró lépcsőjén is folytatódott, ahonnan azonban mindketten leestek. Ekkor az idősebb férfi elvesztette az eszméletét. A fiatalabb férfi csak könnyebben sérült meg, és ahogy felkelt a földről, egyből tovább ütötte és rúgta a magatehetetlen férfit.

Hajtóvadászatot indítottak

A rendőrök hajtóvadászatot indítottak utána a támadó ellen, és végül egy 9. kerületi lakásban elfogták. Ezután előállították, emberölés kísérlet bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, és őrizetbe is vették. A férfi elismerte a bántalmazást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Delta Hírek Facebook-oldal