Mások előtt megalázott, arcon ütött, majd a kezét és lábát összefogva felemelt és a földre dobott egy hétéves kislányt egy agresszív férfi Győrben. A támadó azért rágott be, mert a gyermek összeveszett a többiekkel a játszótéren.

Kezet emelt egy gyermekre

A vád szerint a negyvenes éveiben járó férfi idén ősszel emelt kezet a gyermekre a győri játszótéren. Csupán azért bántotta, mert a kislány a többi gyermekkel összeveszett, köztük az ő volt párjának kislányaival is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Számonkérte a kislányt

Ezután elszabadultak az indulatok. A férfi kicsavart kézzel a többi ott tartózkodó szülő elé rángatta őt, hogy számonkérje a bántalmazó viselkedését. A kislány azonban nem szólt egy szót sem, ezért még nagyobb haragja gerjedt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Arcon ütötte, földre dobta

Kétszer is arcon ütötte a kislányt, aki az ütésektől mindkét alkalommal a földre esett. Ezt követően kezeit a lábaihoz szorítva felemelte, majd szándékosan ledobta őt a földre.

Homlokcsonttörést szenvedett

A gyermek, aki életkoránál fogva nem tudott védekezni, a bántalmazás következtében homlokcsonttörést szenvedett. Ez nyolc napon túl gyógyuló sérülésnek számít, ami tovább súlyosbította az esetet.

Kezelje az agresszióját!

Az ügyészség a vádiratban felfüggesztett szabadságvesztés és pénzbüntetés kiszabására, pártfogó felügyelet alkalmazására és arra tett indítványt, hogy a bíróság kötelezze az elkövetőt agressziókezelő foglalkozáson való részvételre. – tájékoztatott az ügyészség hétfőn délelőtt.

Megkéselte volt párját

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy október elején az utcán késelte meg volt párját egy férfi Budapesten. A szörnyűséget a 3 éves közös gyermekük és nő előző kapcsolatából született 9 éves kisfiú is végig nézte.

Láthatásra ment

A 28 éves budapesti férfi láthatásra ment volt családjához. A találkozót követően az egykori párjával az utcán összeszólalkozott, majd dulakodni kezdtek. 

Két gyerek nézte végig

A férfi ekkor többször megszúrta az asszonyt. A 27 éves nőt súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A bűncselekménynek szemtanúja volt a pár 3 éves közös gyermeke, és az anya korábbi kapcsolatából született 9 éves kisfia. A támadót a helyszínen elfogták a rendőrök.

Támadás Gödön

Tavaly augusztusban Gödön késelte meg párját egy dunakeszi férfi. A 34 éves nőhöz egy járókelő hívott mentőt és rendőröket. A sértettet a kórházban azonnali megműtötték, de másnap hajnalban belehalt sérüléseibe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció