Lapinformációk szerint belehalt sérüléseibe a kórházban a férfi, aki október végén kiugrott a harmadik emeletről egy kaposvári lakótelepen.

Nem élte túl

A 74nullanulla információi szerint a hétvégén elhunyt az a 36 éves férfi, aki még október végén ugrott ki az egyik Szondi utcai társasház harmadik emeletéről. A pszichiátriai kezelés alatt is álló férfi október 27-én vetette ki magát a lakásából öngyilkossági szándékkal. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Három hétig küzdöttek érte

Az első hírek szerint csak a lábát törte, ám a kórházba szállítását követően kiderült, ennél sokkal nagyobb a baj, életveszélyes állapotban került az intenzívre. A 36 éves férfi életéért közel három hétig küzdöttek, de a hétvégén életét vesztette a kaposvári kórházban. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A harmadik ilyen eset Kaposváron

Az értesüléseket a rendőrség is megerősítette, akik hozzátették, a rendelkezésre álló információk alapján nem indítanak eljárást. Az elmúlt egy évben ez már a harmadik eset Kaposváron, hogy valaki az ablakon kiugorva vet véget az életének. Tavaly októberben egy fiatal lány lett így öngyilkos, míg decemberben egy idős hölgy ugrott ki a tízedikről.

Nem tudták, mi történt

A Kékvillogó.hu október végén adott hírt arról, hogy mentőket és a rendőröket is riasztották a kaposvári Szondy utcába. Az első hírek arról szóltak, hogy baleset történt, miután kiesett egy férfi egy emeletes házból, később kiderült, más történt. A sérültet súlyos állapotban találták, nyílt lábszártöréssel feküdt, de akkor még eszméleténél volt.

Nemrég Budapesten történt hasonló eset

Mint ahogy azt mi is megírtuk, kiugrott egy férfi a 11. kerületi Bártfai utca egyik tízemeletes panelházából. Az október negyedikén történt esetnek egy fültanúja is volt: az egyik éppen munkából hazaérkező lakó puffanást hallott, majd azt látta, hogy egy férfi fekszik mozdulatlanul az úttesten.

Sajnos nem ő volt az első

A Bors egy korábbi cikke szerint egy férfi még 2016-ban egy szakítás után döntött a végzetes lépés mellett és a mélybe vetette magát a kilencedikről. Azzal fenyegetőzött, ha Éva nem fogadja vissza, akkor öngyilkos lesz. Sajnos be is váltotta. Szerelme ajtajától néhány méterre van a lépcsőházi ablak, ami a meleg miatt nyitva volt. Nem gondolkodott sokáig, másodpercek alatt a mélybe vetette magát” – fogalmazott akkor a lapnak egy szomszéd.

Esélye sem volt a túlélésre

Félig a kukákra érkezett, azonnal szörnyethalt, kitörte a nyakát. Munkások éppen ott takarították a konténereket, közvetlen a közelükben csapódott a földre. Borzalmas élmény lehetett a szemtanúknak is – tette hozzá egy másik lakó. Megemlítették azt is, hogy az itt élők még egy korábbi esetet sem felejtettek el. akkor egy háromgyerekes anyuka ugrott ki a lépcsőház ablakán.

Csalogató a nyitott lépcsőház

Pár utcával odébb, a Hadak útján áll néhány tizenötemeletes toronyház. A nyitott lépcsőház és a nagy magasság miatt a krízisben lévő emberek ide jönnek, hogy véget vessenek életüknek. 2020 júliusában itt történt az egyik legborzasztóbb tragédia.

Megölt egy kapun kilépő édesanyát

Egy férfi kivetette magát a 14. emeletről, és egy, a kapun kilépő családanyára zuhant. Mindketten azonnal életüket veszítették. Ő is szerelmi bánata miatt döntött így, emellett állását sem érezte biztosnak. Végül egy szerszámosládára állva billent át a korláton. Szerencsére az anyuka gyerekeinek semmi baja sem lett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Szondy György utca/Google Street View