Még a rendőrség sem tudja, ki az a férfi, aki pár nappal ezelőtt végzetes döntésre szánta el magát Újbudán. Mivel a lakók sosem látták a környéken, így vélhetően csak azért érkezett, hogy kiugorjon a lépcsőház ablakán. Nem ő volt az egyedüli.

Kiugrott egy férfi a 11. kerületi Bártfai utca egyik tízemeletes panelházából – írja a Ripost. Az október negyedikén történt esetnek egy fültanúja is volt: az egyik éppen munkából hazaérkező lakó puffanást hallott, majd azt látta, hogy egy férfi fekszik mozdulatlanul az úttesten. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudni a személyazonosságát

Úgy tudni, ő sem a házban lakott és nem ismerte senki sem a környéken. Egyelőre azonosítatlan holttestként kezeli a rendőrség és a lakosság segítségét kérik, hát ha felismeri valaki. A körözési adatlapja ide kattintva tekinthető meg. A jelek szerint a tömb vonzza azokat, akik el szeretnék dobni maguktól életüket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sajnos nem ő volt az első

A Bors egy korábbi cikke szerint egy férfi még 2016-ban egy szakítás után döntött a végzetes lépés mellett és a mélybe vetette magát a kilencedikről. Azzal fenyegetőzött, ha Éva nem fogadja vissza, akkor öngyilkos lesz. Sajnos be is váltotta. Szerelme ajtajától néhány méterre van a lépcsőházi ablak, ami a meleg miatt nyitva volt. Nem gondolkodott sokáig, másodpercek alatt a mélybe vetette magát” – fogalmazott akkor a lapnak egy szomszéd.

Esélye sem volt a túlélésre

Félig a kukákra érkezett, azonnal szörnyethalt, kitörte a nyakát. Munkások éppen ott takarították a konténereket, közvetlen a közelükben csapódott a földre. Borzalmas élmény lehetett a szemtanúknak is – tette hozzá egy másik lakó.

Ebben a lépcsőházban történt a tragédia

Egy háromgyerekes anyuka is itt vetette magát a mélybe

Megemlítik azt is, hogy az itt élők még egy korábbi esetet sem felejtettek el. akkor egy háromgyerekes anyuka ugrott ki a lépcsőház ablakán.

Nem csak ez a ház számít neuralgikusnak ilyen szempontból

Pár utcával odébb, a Hadak útján áll néhány tizenötemeletes toronyház. A nyitott lépcsőház és a nagy magasság miatt a krízisben lévő emberek ide jönnek, hogy véget vessenek életüknek. 2020 júliusában itt történt az egyik legborzasztóbb tragédia.

Akaratlanul megölt egy kapun kilépő édesanyát

Egy férfi kivetette magát a 14. emeletről, s egyenest egy, a kapun kilépő családanyára zuhant. Mindketten azonnal életüket veszítették. Ő is szerelmi bánata miatt döntött így, emellett állását sem érezte biztosnak. Végül egy szerszámosládára állva billent át a korláton. Szerencsére az anyuka gyerekeinek semmi baja sem lett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Van segítség!

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Nyitókép: Google Street View