Csütörtök reggel a mentőket és a rendőröket is riasztották a kaposvári Szondy utcába. Az első hírek arról szóltak, hogy baleset történt, miután kiesett egy férfi egy emeletes házból, később kiderült, más történt.

Súlyosan megsérült

A baleset sérültjét súlyos állapotban találták, nyílt lábszártöréssel feküdt, de eszméleténél volt. Úgy tudjuk, hogy a 36 éves férfi pszichiátriai kezelés alatt állt, és öngyilkossági szándékkal vetette ki magát a harmadik emeletről, de túlélte a zuhanást, bár arról nincsenek információk, hogy mi történt vele a kórházba szállítását követően – írja a Sonline.hu. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kizárták az idegenkezűséget

A lap annyit megtudott, hogy az idegenkezűséget kizárták, bűncselekmény nem történt, és mivel a férfi életben maradt, így közigazgatási eljárást sem indítottak a történtek miatt.  

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nemrég Budapesten történt hasonló eset

Mint ahogy azt mi is megírtuk, kiugrott egy férfi a 11. kerületi Bártfai utca egyik tízemeletes panelházából. Az október negyedikén történt esetnek egy fültanúja is volt: az egyik éppen munkából hazaérkező lakó puffanást hallott, majd azt látta, hogy egy férfi fekszik mozdulatlanul az úttesten.

Nem tudni a személyazonosságát

Úgy tudni, ő nem a házban lakott és nem ismerte senki sem a környéken. Egyelőre azonosítatlan holttestként kezeli a rendőrség és a lakosság segítségét kérik, hátha felismeri valaki.

Sajnos nem ő volt az első

A Bors egy korábbi cikke szerint egy férfi még 2016-ban egy szakítás után döntött a végzetes lépés mellett és a mélybe vetette magát a kilencedikről. Azzal fenyegetőzött, ha Éva nem fogadja vissza, akkor öngyilkos lesz. Sajnos be is váltotta. Szerelme ajtajától néhány méterre van a lépcsőházi ablak, ami a meleg miatt nyitva volt. Nem gondolkodott sokáig, másodpercek alatt a mélybe vetette magát” – fogalmazott akkor a lapnak egy szomszéd.

Esélye sem volt a túlélésre

Félig a kukákra érkezett, azonnal szörnyethalt, kitörte a nyakát. Munkások éppen ott takarították a konténereket, közvetlen a közelükben csapódott a földre. Borzalmas élmény lehetett a szemtanúknak is – tette hozzá egy másik lakó.

Egy háromgyerekes anyuka is itt vetette magát a mélybe

Megemlítik azt is, hogy az itt élők még egy korábbi esetet sem felejtettek el. akkor egy háromgyerekes anyuka ugrott ki a lépcsőház ablakán.

Nem csak ez a ház számít neuralgikusnak ilyen szempontból

Pár utcával odébb, a Hadak útján áll néhány tizenötemeletes toronyház. A nyitott lépcsőház és a nagy magasság miatt a krízisben lévő emberek ide jönnek, hogy véget vessenek életüknek. 2020 júliusában itt történt az egyik legborzasztóbb tragédia.

Akaratlanul megölt egy kapun kilépő édesanyát

Egy férfi kivetette magát a 14. emeletről, s egyenest egy, a kapun kilépő családanyára zuhant. Mindketten azonnal életüket veszítették. Ő is szerelmi bánata miatt döntött így, emellett állását sem érezte biztosnak. Végül egy szerszámosládára állva billent át a korláton. Szerencsére az anyuka gyerekeinek semmi baja sem lett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Szondy György utca/Google Street View