Az egész hazai sportvilág egy emberként gyászolja azt a férfit, aki a Veszprém-ralin rohant fának autójával és azonnal meghalt. A 47 esztendős Nemes Csaba navigátorát, aki az elhunyt sportoló testvére, kórházba szállították kivizsgálásra. A versenytársak egy tapasztalt versenyzőt és egy remek embert vesztettek el, akinek mindenkihez volt néhány jó szava.

Fának csapódtak

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg, hogy a futam első, kislődi gyorsasági szakaszán az 50-es rajtszámú Nemes Csaba – Nemes Richárd kettős autója fának csapódott. A versenybalesetben a pilóta, Nemes Csaba a helyszínen életét vesztette, a navigátort további kivizsgálásra kórházba szállították. Lapinformációk szerint a navigátor az elhunyt pilóta testvére.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megemlékezést tartottak

A tragikus eseményt követően a versenyt a rendezők megállították, az elhunyt pilóta tiszteletére a Veszprém Arénánál megemlékezést tartottak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sokkot kaptak

Az eset után sokan sokkot kaptak, a ralisok és a szurkolók egy emberként gyászolják a mindenki által kedvelt sikeres versenyzőt. A megemlékezésre barátok, versenyzők és civilek is elmentek, akik néma főhajtással emlékeztek meg barátjuk előtt.

Együttérzés

Közleményében a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség vezetősége, a verseny rendezősége, a versenyzők, a csapattagok és a ralis társadalom minden tagja nevében együttérzésüket fejezték ki a 47 évesen elhunyt versenyző családjának.

„Egy barátot vesztettem el ma”

„Én egy barátot vesztettem el ma. A ralis társadalom pedig egy jó versenyzőt. Nyugodj békében, Csaba!” – írta egy végtelenül szomorú ismerős a világhálón.

Felfoghatatlan

„Hihetetlen, hogy ez történt, nem tudjuk felfogni. Nem csak egy remek versenyző, hanem egy jó ember is elment ma közülünk. De tudom, hogy egyszer még találkozunk fent” – fogalmazott egy másik autósport-rajongó.

„Mindenkihez volt pár jó szava”

„Nagyon jó ember volt, emberi és kedves, mindenkihez volt pár jó szava. Szörnyű, hogy ez történt, még én sem térek magamhoz. Gyújtok egy gyertyát az emlékére, ha már nem tudtam elmenni a megemlékezésre” – mondta a Borsnak egy rajongó.

Örök kedvenc a Lada

A balatonfüredi illetőségű duó pilótája néhány hete úgy nyilatkozott: nagy kedvence a Zsiguli. Igaz ugyan, hogy retró, de ő régen is ezzel versenyzett és most is nagy öröm számárra az indulás a futamokon.

Pécsen kategóriát nyertek

Nemesék néhány héttel ezelőtt a pécsi Mecsek Ralin kategória-győzelmet arattak a 2105-ös Ladájukkal. Az eseményről közzétett videóban egy összeszokott, sikerre éhes párost láthattak a nézők. A vasárnap elhunyt Nemes Csaba évtizedek óta versenyzett a magyar ralibajnokságban.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Videó a Nemes Csaba, Nemes Richárd párosról

Forrás: Youtube

Kiemelt kép: megemlékezés az elhunyt autóversenyzőről. Fotó: Facebook