Az otthona közelében szenvedett halálos autóbalesetet egy 23 éves férfi a Pest vármegyei Nagykáta közelében. A fiatalember autója előzés közben ütközött össze egy másik gépkocsival. Jánost az egész település gyászolja, még egy helyi rendezvényt is elhalasztottak a tragédia miatt.

Halálos előzés

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy egy ember életét vesztette, amikor autójával előzés közben összeütközött egy másik személygépkocsival a 3115-ös úton Nagykáta közelében szombat este. A 23 éves férfi a balesetben elszenvedett sérüléseibe a helyszínen belehalt, a másik gépkocsi vezetőjét, egy 44 éves tápiósági férfit súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rommá tört autók

Egy arra járó szemtanú azt mondta: mind a két kocsi rommá tört, méghozzá igencsak furcsa helyeken.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Borzalmas látvány volt

„Olyan volt, mintha az egyiknek letépték volna a tetejét, a másiknak pedig a jobb oldalát. Nem tudom, hogyan történt a baleset, de a látvány borzalmas volt, a kocsik pedig olyan furcsa helyeken roncsolódtak, hogy nem tudtuk eldönteni, hogyan ütköztek” – mondta a férfi.

Mindössze 23 évet élt

Nagykátán szinte mindenki ismerte a baleset áldozatát, a mindössze 23 éves J. Jánost. Mint mondták, a tragédia nem messze a férfi otthonától történt, és egyelőre még az események hatása alatt van mindenki.

Mindenki szerette

„Nem tudok róla rosszat mondani, a fiatal kora ellenére nagyon tisztelettudó, udvarias és rendes gyerek volt. Mindig segített, ahol tudott, a barátai és az ismerősei is mind nagyon szerették. Szerintem tényleg nincs olyan, aki ne kedvelte volna” – nyilatkozta János egyik ismerőse a Ripostnak.

Összetört a családja

„Mindenkit megrázott a halála, nem tértünk magunkhoz, a családja teljesen összetört. Lett volna egy helyi rendezvény Kátán, de még azt is elhalasztják a baleset miatt, annyira sokkoltak mindenkit a történtek” – tette hozzá.

„Ne törjünk pálcát senki felett”

„Nem tudom, hogy mi történhetett a tragédia: lehet rosszullét, műszaki hiba vagy bármi más. Egyelőre a rendőrök sem tudják, hogy mi vagy melyik fél volt a hibás, ne törjünk pálcát senki felett” – fejtette ki egy helybéli.

A rendőrség vizsgálódik

A Nagykátai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja a baleset bekövetkezésének pontos okát és a körülményeket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: MTI