Súlyos autóbalesetet szenvedett a Mehringer zenekar, az egyik tagot életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Durva baleset

Ahogy írtunk róla, két nappal ezelőtt, amikor az Ördögkatlan Fesztiválra tartottak, nagyon súlyos autóbalesetet szenvedett a Mehringer zenekar. A balesetben a zenekar egyik tagja súlyos-életveszélyes, a buszban utazó többi zenész és a stáb tagjai nagyrészt nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megsemmisültek a hangszerek

A csapat teljes hangszerparkja megsemmisült, koncertbevételeik előre láthatóan az év hátralévő részére kiesnek – írja a Bors.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Intenzívre került

„Nincs egyébként ezen mit szépíteni, Fricket életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, most is az intenzíven ápolják” – fogalmazott egy Instagramra feltöltött videóban a frontember, Mehringer Marci.

Stabil az állapota

Zenésztársa állapota már stabil, meg fog gyógyulni, csak nagyon sokáig fog tartani. „Minket hazaengedtek törésekkel, zúzódásokkal, hasonló sérülésekkel. A menedzserünk még mindig kórházban van, és minden felszerelésünk odaveszett” – mondta az énekes.

Segítenek nekik

A Fábián Juli Emlékalapítvány adománygyűjtés indított a zenekar támogatására. A kitűzött cél ötmillió forint, a kár jelenleg becsült értéke, a hangszerjavítás és pótlás, valamint a rehabilitáció költségei. Az adományozók számára a zenekar egy ajándékkoncertet tervez támogatásukért fejében.

Balesetet szenvedett együttesével

A tizedik X-Faktor-évad egyik legnépszerűbb énekese Mehringer Marci volt, aki a legjobb négyig jutott a versengésben. Ezek után tovább folytatta az énekesi karrierjét, együttest is alapított és rendre járják az országot a nyári koncertszezonban. 

Erre senki nem számított

„Ami történt, arra soha, senki nem számított, és kívánjuk, hogy soha, senkivel semmi hasonló ne történjen” – tették hozzá. „Nem tudjuk megköszönni elégszer a rengeteg törődést”.

Hálásak

Köszönjük hihetetlen gyorsaságot a katasztrófavédelemnek, a mentősöknek, a rendőröknek, a pécsi klinikai orvosainak, a szekszárdi és a kaposvári kórháznak egyaránt. Hamarosan jelentkezünk, szorítsatok értünk, Frickért nagyon, küldjétek neki az energiát. Nagyon vigyázzatok magatokra. Valahol van Isten” – fejeződik be a bejegyzés.

Defekt az autópályán

Portálunk úgy tudja, hogy a fiúk az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán jártak szerencsétlenül. Kisbuszuk útban az Ördögkatlan fesztiválra, defektet kapott és felborult a 111-es kilométerszelvényben, Gyapa térségében.

Heten sérültek meg

A balesetben a járműben utazó nyolc személy közül hét sérült meg, hárman súlyos, négyen könnyebb sérüléseket szenvedtek a rendőrség pénteki tájékoztatása szerint. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook