Megdöbbentő részletek derültek ki a hétvégi, Nagycserkesz térségében történt halálos közlekedési balesetről. A szemtanúk szerint a gépkocsi vezetője olyan helyen kezdett előzésbe, ahol tiltó tábla és záróvonal is van. A férfi az ütközéskor azonnal meghalt, a feleségét válságos állapotban szállították kórházba.

Halálos ütközés

A Kékvillogó.hu is hírt adott arról, hogy frontálisan összeütközött egy autó és egy kisbusz szombat délután a 36-os főúton Nagycserkesz közelében. Az autó sofőrje a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vakmerő előzés

Egy középkorú házaspár Nyíregyháza irányából haladt Nagycserkesz felé, amikor a személygépkocsi egy teherautót kezdett el előzni egy veszélyes helyen. A kanyar, ahol a baleset történt, nem belátható, záróvonal és tiltó tábla is ki van helyezve, vagyis ezen a helyen tilos az előzés.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Beleszállt a kisbuszba

A férfi előzés közben az első ütközést még elkerülte, majd gyorsított és újabb felelőtlen előzésbe kezdett. Szemtanúk szerint villogott a fénykürttel, az IFA típusú teherautó lehúzódott, amennyire tudott, a személygépkocsi azonban a csúszós úton megpördült és valósággal beleszállt egy szabályosan közlekedő kisbuszba.

Elementáris erejű ütközés

Az ütközés ereje olyan nagy volt, hogy a személygépkocsi hátulja és a hátsó üléssor csaknem teljesen eltűnt. Mivel enyhén oldalirányú volt az ütközés, a szakemberek szerint hihetetlen erők szabadultak el.

Esélyük sem volt

A személygépkocsi két utasának szinte esélye sem volt arra, hogy megússzák a történteket. A férfi szörnyethalt, feleségét válságos állapotban emelték ki a tűzoltók a gépkocsi roncsaiból.

Megdöbbent hozzátartozók

Időközben a tragédia helyszínére érkeztek a hozzátartozók. A meghalt férfi lánya édesapja kabátját szorongatva kereste a kérdésekre a választ – írta a Frissmédia.hu. A 45 éves tiszaeszlári férfi feleségének életéért azóta is a kórházban küzdenek.

Teljes lezárás

Az ütközés következtében mindkét jármű összeroncsolódott, a rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta. Már besötétedett, amikor végeztek a munkával.

Elhunyt a motoros

A Kékvillogó.hu adott hírt arról is, hogy autó és motor ütközött össze péntek este a Rottenbiller utcai felüljárón, amelyet a helyszínelés idejére le kellett zárni. A kétkerekűt vezető 41 éves férfivel még beszélni is tudtak a mentőben, de aztán életét veszítette.

Halálos baleset Veszprémnél is

Egy személyautó és egy dobozos kisteherautó ütközött össze frontálisan, a 73-as számú főút 10-es kilométerszelvényben, Veszprém térségében, vasárnap délelőtt. A Kékvillogó.hu beszámolója szerint az autóban egy testvérpár ült, egyikük meghalt, a sofőrt pedig újraélesztették és kórházba szállították. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: halálos baleset történt Szabolcsban. Fotó: rtl.hu