Frontálisan összeütközött egy autó és egy kisbusz szombat délután a 36-os főúton Nagycserkesz közelében. Az autó sofőrje a helyszínen életét vesztette.

Frontális csattanás

Egy kisteherautó és egy személygépkocsi karambolozott a 36-os főút Nyíregyháza és Nagycserkesz közötti szakaszán, Vajdabokor közelében. Az egyik járműbe beszorult két ember. Őket feszítővágóval szabadították ki, majd kiemelték és átadták a mentőknek a műszaki mentést végző nyíregyházi hivatásos tűzoltók. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elhunyt a sofőr

Nem sokkal később kiderült, a baleset következtében az autót vezető 45 éves tiszaeszlári férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe. A rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Felborult egy kamion

Szombaton az M1-es és az M5-ös autópályán is baleset történt. Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Tatabánya centrum csomópontjánál egy kamion borult fel. Az útszakaszon a helyszínelés idején csak a leállósáv volt járható, több kilométeres torlódás alakult ki.

Árokban a kisbusz

Árokba borult egy kisbusz az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Hetényegyháza térségében. A balesetben egy ember súlyos, három pedig könnyű sérüléseket szenvedett – adta hírül az Útinform.

Furgonnak csapódott az Audi

A Kékvillogó.hu is beszámolt arról, hogy péntek este a zuglói Ajtósi Dürer fasoron egy fiatal nő haladt egy Audi A3-sal a Hungária körút felé. A Hermina úti telezöldes kereszteződésben megállt a piros lámpánál, majd zöldre balra kanyarodott, a szemből elhaladó autó mögött. Elmondása szerint a szemből másodikként érkező Ford Transit kisbusz jobbra indexelt, ám mégis továbbhaladt egyenesen. Ekkor találta telibe az Audi jobb első ajtaját.

Sokkot kapott a sofőr

A Fordban egy középkorú férfi és egy szintén középkorú nő utazott, ők nem sérültek meg, az Audiból viszont mindenkit kórházba szállítottak a mentők. A sofőr könnyebben sérült, de sokkot kapott, a levágott ajtót akarta visszazárni.

Ők is megsérültek

A jobb első ülésen utazó férfit viszont a fővárosi hivatásos tűzoltók az ajtó levágásával tudták kiszabadítani. Az oldalát fájlalta nagyon, valószínűleg eltört egy (vagy több) bordája. Hátul egy idős asszony utazott; a tűzoltók betörték a jobb hátsó ablakot és azon keresztül tudták őt kihúzni, majd átadni a mentőknek.

Elhunyt a motoros

A Kékvillogó.hu adott hírt arról is, hogy autó és motor ütközött össze péntek este a Rottenbiller utcai felüljárón, amelyet a helyszínelés idejére le kellett zárni. A kétkerekűt vezető 41 éves férfivel még beszélni is tudtak a mentőben, de aztán életét veszítette.

Megcsúszott egy enyhe kanyarban

A Kawasaki ZXR motort vezető 41 éves férfi a Fiumei út felől haladt a Baross téri felüljárón a Rottenbiller utca felé, amikor az enyhe jobbkanyarban megcsúszott, elesett, majd a szemből érkező Citroën C4 elejének csapódott, ami elütötte őt, de nem ment át rajta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció