Autó és motor ütközött össze péntek este a Rottenbiller utcai felüljárón, amelyet a helyszínelés idejére le kellett zárni. A balesetben a kétkerekűt vezető 41 éves férfivel még beszélni is tudtak a mentőben, de aztán életét veszítette.

Megcsúszott egy enyhe kanyarban

A Kawasaki ZXR motort vezető 41 éves férfi a Fiumei út felől haladt a Baross téri felüljárón a Rottenbiller utca felé, amikor az enyhe jobbkanyarban megcsúszott, elesett, majd a szemből érkező Citroën C4 elejének csapódott, ami elütötte őt, de nem ment át rajta.Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy órán keresztül küzdöttek életéért

A motor pedig métereket csúszott az oldalán, mire megállt. A motoros férfi nagyon súlyosan megsérült, a mentők mintegy egy órán keresztül, felváltva próbálták újraéleszteni, majd defibrillátort is alkalmaztak, utána megint kézzel folytatták, mire végül sikerrel jártak.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Még beszéltek is vele

Hőtartó fóliába helyezték, betették a mentőbe, hogy elinduljanak vele a kórházba, sőt még beszéltek is vele, amikor egyszerre újból összeomlott a keringése és a mentőben életét vesztette… A Citroënt egy fiatal lány vezette, sokkos állapotban várakozott, mi lesz a motorossal, de ő nem sérült meg. A felüljárót az életmentés és a helyszínelés idejére, bő 2 órára teljesen lezárták, a forgalmat elterelték. Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Több mentőautó érkezett a helyszínre

A forgalom elől lezárták a felüljárót

Sokáig tartott a helyszínelés

A balesetben érintett autó szinte alig sérült

A motor is viszonylag jó állapotban maradt

Egy lakó is figyelte a helyszínelést az egyik erkélyen

A motor elszállításának pillanata

(Fotó forrása: BudaPestkörnyeke.hu/GK)