Smart és Ford karambolozott Bugyinál, a Smartot vezető idős férfinek agyrázkódása lett és a bokája is eltört.

Nem vette észre a STOP táblát

Egy Smart ForTwo és egy kombi Ford Mondeo ütközött össze az 51-es számú főút Bugyi – Taksony elágazásánál szombaton, a késő délutáni órákban. A Smartot vezető idős férfi Bugyi felől, az 5202-es úton haladt a kereszteződés felé, majd az STOP táblát figyelmen kívül hagyva behajtott a csomópontba.

Lazárták az utat

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Beütötte a fejét

Ekkor ért oda a neki balkéz felől, Kiskunlacháza irányából a Ford Mondeo, ami a Smart bal elejébe rohant, majd az út menti fás területre sodródott. A Smartot vezető idős férfi – aki nem használta a biztonsági övét – agyrázkódást szenvedett, mivel beütötte a fejét a bal oldali A oszlopba, valamint eltört a bal bokája.

Nem emlékezett a balesetre

Szemtanúk állítása szerint a férfi egyáltalán nem emlékezett a baleset körülményeire, azt sem igazán tudta felidézni, hogy milyen irányból hajtott be a kereszteződésbe. A Ford Mondeoban négy személy utazott, a gépkocsit egy nő vezette, mellette a jobb első ülésen az édesanyja utazott, mindannyian könnyebben sérültek meg.

Lesodródott az útról a Ford

Kórházba szállítottak mindenkit

Helyszínről származó, nem megerősített információink szerint a Ford női sofőrje részben látássérült, míg édesanyja teljesen vak. A Ford négy utasát, illetve a Smart idős vezetőjét a kiérkező mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Enyhén sérültek a karambolban az autók

Félpályás lezárás órákig

A balesethez a szigetszentmiklósi hivatásos, és a délegyházi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a két gépjárművet. A helyszínen több mint két órán keresztül félpályás forgalomkorlátozás mellett haladhatott a forgalom.

Gyorsan ment

Ahogy a Kékvillogó.hu hírportálon beszámoltunk róla, szombaton este egy fehér BMW közlekedett két utassal a 13. kerületi Meder utcán, a Duna Pláza oldalában. A Cserhalom utcába történő bekanyarodásnál a sofőr vélhetően túl gyorsan haladt, ennek következtében a BMW jobbra kisodródott.

Tetejére borult

A sofőr emiatt balra rántotta a kormányt, ettől viszont az autó megcsúszott, keresztbe fordult, és a tetejére borult. A sofőr és utasa el tudták hagyni a tetején heverő roncsot, ám ez a manőver annyira jól sikerült nekik, hogy ezzel a lendülettel el is hagyták a baleset helyszínét.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Kovács Attila és Kárásztrans