A nagy sebességtől kisodródott egy BMW a Duna Plázánál tegnap este, a sofőr elmenekült a baleset helyszínéről.

Gyorsan ment

Szombaton este egy fehér BMW közlekedett két utassal a 13. kerületi Meder utcán, a Duna Pláza oldalában. A Cserhalom utcába történő bekanyarodásnál a sofőr vélhetően túl gyorsan haladt, ennek következtében a BMW jobbra kisodródott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az ablakon másztak ki az utasok

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tetejére borult

A sofőr emiatt balra rántotta a kormányt, ettől viszont az autó megcsúszott, keresztbe fordult, és a tetejére borult. A sofőr és utasa el tudták hagyni a tetején heverő roncsot, ám ez a manőver annyira jól sikerült nekik, hogy ezzel a lendülettel el is hagyták a baleset helyszínét.

Tűzoltók és rendőrök a baleset helyszínén

Kimásztak

Elképzelhető, hogy a sofőr alkohol, esetleg más tudatmódosító szer hatása alatt állt vagy jogosulatlanul használta a járművet.

Daruval emelték vissza az autót

Elszállították az autót

A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik tűzoltó daru segítségével állították a járművet kerekeire, majd ezt követően kezdődhetett meg a bűnügyi helyszínelés. A járművet végül a rendőrség szerződött partnere szállította el a BRFK telephelyére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszínelés a pláza oldalában

Suzuki vs. villamos

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportál beszámolt róla, egy Suzuki sofőrje Véletlenül átcsúszott a piroson, majd az éppen arra haladó villamos elé kormányozta autóját. Noha szemmel láthatóan nem volt semmi baja a sofőrnek, ennek ellenére kórházba szállították.

Autómentőnek kellett jönnie

Utóbbi bal hátsó futóműve is kitört, de a sofőrt további vizsgálatok céljából így is a Szent János kórházba szállította a mentő. A helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a Suzukit, amelyet végül autómentő húzott le a sínről, majd szállított el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Kovács Attila és Kárásztrans