A nagydorogi rendőrök eljárást folytatnak egy 57 éves férfi ellen, aki megütötte, majd megfenyegette főnökét.

Nekiugrott a műszakvezetőek

Egy 43 éves györkönyi férfi tett feljelentést 2021. december elején egy kollégája ellen. Egy novemberi reggelen a munkamegbeszélésen az egyik munkás nekiugrott, majd megütötte a műszakvezetőt, mert nem értett egyet a kiosztott feladattal, majd később meg is fenyegette, hogy lelövi. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!  

Ez is érdekelhet:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Életveszélyes fenyegetés

Az idősebb férfi nem volt munkavégzésre alkalmas állapotban, ezért őt haza is küldték. A történtek után többen elmondták a sértettnek, hogy ismerik kollégájuk mentalitását, szerintük a fenyegetése valós veszélyt rejt.

Elbocsátották

A sértett ezért tett feljelentést. A férfit az eset után el is bocsátották munkahelyéről, írja a police.hu.

Fegyvert találtak a lakásán

Az alkalmazott lakásán tartott kutatáskor a rendőrök egy lőfegyvert, vagy annak utánzatát találták meg, melyet lefoglaltak. Az eszközt szakértő vizsgálja.

Ezt a fegyvert találták a lakásban:

Fotó: police.hu

FRISS!

Részben beismerte

A férfit zaklatás vétség gyanúja miatt kihallgatták, mely során részben beismerő vallomást tett. Az eset további vizsgálatát a Nagydorogi Rendőrőrsön folytatják. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció