Nagyon csúnyán összetört egy autómegosztós GreenGo Volkswagen eleje Budapesten, ugyanis a jármű minden előzmény nélkül nekicsapódott a 95-ös busz hátuljának. A baleset a 8. kerületi Kerepesi úti végállomás pihenőjében történt, ahol a vétkes sofőr egy parkoló busznak ütközött neki.

Belement a buszba

A BudaPestkörnyéke.hu tudósítója szerint Budapesten, a 8. kerületi Kerepesi úti végállomás pihenőjében, a Stadionok metróállomás mellett egy autómegosztós GreenGo autó nekiütközött a várakozó 95-ös busznak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a baleset

Váratlanul érkezett

Szinte teljesen érthetetlen, mi játszódhatott le a Volkswagen sofőrjének a fejében, mivel minden előzmény nélkül hajtott bele a parkoló buszba. Az ütközés következtében az autómegosztós kocsi eleje teljesen eltűnt.

Semmi sem maradt a kocsi elejéből

Kerepesi úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Még a légzsákok is kinyíltak

Kerepesi úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

A busz hátának ütközött

Kerepesi úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Ketten ültek benne

A vétkes Volkswagen autóban két fiatal srác ült, akik szerencsére nem sérültek meg a balesetben. Bár a fiatalok megúszták az ütközést, az elektromos autómegosztó szolgáltatást kínáló járműben súlyos károk keletkeztek.

Rendőrök is intézkedtek

Kerepesi úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Helyszínelnek

A Stadionok metróállomás melletti végállomás pihenőjébe rendőrök is érkeztek, akik vizsgálják a baleset körülményeit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kerepesi úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián