Három személyautó ütközött össze az M7-es autópályán, Törökbálint térségében; a 15-ös kilométernél a Budapest felé vezető pályaoldalt lezárták, négy kilométer hosszan torlódtak fel a járművek, közölte honlapján az Útinform szerda délelőtt.

Tárnok felé kerüljön

Aki teheti, Tárnoknál a 23-as csomópontnál térjen le a pályáról, és kerüljön a 7-es főút felé, írta közleményében az Útinform. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy ember sérült meg

A Police.hu szerint a balesetben egy ember sérült meg. A balesetben érintett szakaszt a rendőrök lezárták, a forgalmat az érdi lehajtó felé terelik.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kilenc körül történt a baleset

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. május 10-én 9 óra körül az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán, a 15-es kilométerszelvényénél három gépkocsi ütközött össze.

Az autópályán történtek már furcsa dolgok

Több kilométert ment forgalommal szemben egy külföldi autós az M7-es autópályán Szabadbattyán közelében január 18-án, szerdán délután, és súlyos balesetet okozott.

Szabálytalanul hajtott fel

A figyelmetlen sofőr a Budapest felé tartó oldalra hajtott fel szabálytalanul szerdán délután, fényes nappal.

Félrerántotta a kormányt

Egy szabályosan haladó autó ugyan el tudta kerülni a frontális ütközést, a sofőr félrerántotta a kormányt, de a hirtelen mozdulat miatt elvesztette az irányítást az autó felett.

Hídpillérnek ütközött

A kocsi a szalagkorlátnak ütközött, többször megperdült és a felüljáró hídpillérének is neki ütközött. A felborult autóban négyen utaztak, hárman könnyebben sérültek.

Árokba csapódott a Renault

A balatonboglári tűzoltók januárban perckor kapták a riasztást. Az első információk arról szóltak, hogy a 170-es kilométerszelvényénél egy személygépkocsi a szalagkorláton keresztül a körülbelül 10 méter mély árokba csapódott és fejtetőn landolt.

Ketten sérültek meg

A kocsiban 5 fő utazott és szerencsére mindenki ki tudott jutni a roncsból. A viszgálatok kiderítették, hogy egy fő súlyos, egy pedig könnyű sérülést szenvedett.

Nem volt könnyű a dolguk

A marcali és a balatonboglári tűzoltók nehézségek árán, de végül áramtalanították a járművet.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Illusztráció