Egészen megdöbbentő esetnek lehettek szemtanúi azok a rendőrök, akik az M6-os autópályán, egy közúti ellenőrzés során megállítottak egy autót. Valószínűleg ilyet még ők sem láttak pályafutások során.

Feltűnt az autó külseje

A polic.hu beszámolója szerint, május 9-én, egy közúti ellenőrzés során a rendőrök az M6-os autópályán Dunaszentgyörgy térségében egy autót állítottak meg. A kocsi azért volt feltűnő a járőröknek, mert minden irányból le volt sötétítve. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem voltak lábai a sofőrnek

Ez még alapvetően nem zárta volna őt ki a közlekedésből, ha az autója megfelelően át van alakítva, és az elsötétítés is csak egy apró szabálytalanság volt

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Új értelmet adott a gépjármű átalakításnak

A 47 éves férfi két, a fék- és gázpedálra drótozott fadarabbal működtette a pedálokat.

Soha nem volt jogosítványa

Mikor a vezetői engedélyét elkérték, akkor elmondta, hogy soha nem volt jogosítványa, sőt jelenleg is eltiltás hatálya alatt vezet.

Felfüggesztett börtönbüntetést is kapott már

Az adatok ellenőrzésekor kiderült az is, hogy a jogerős vezetéstől eltiltás mellett felfüggesztett börtönbüntetése is van ugyanezen bűncselekmény elkövetése miatt.

Másfél éve indult ellene eljárás

A nyilvántartó adatai szerint a 47 éves férfival szemben a legutóbbi eltiltása óta már máshol is indult eljárás, és a korábbi években is számos alkalommal kapták el eltiltás hatálya alatti és engedély nélküli vezetés miatt.

Jön az újabb büntetés

A rendőrök a férfit a Paksi Rendőrkapitányságra előállították, s vele szemben büntetőeljárást indítanak.

Fejjel zuhant a szalagkorlátnak az M6-oson

Furcsa balesethez riasztották a mentőhelikoptert tavaly októberben. Az M6-os autópálya érdi szakaszán egy motoros valamilyen különös oknál fogva megcsúszott, lerepült a motorjáról, fejjel a szalagkorlátnak. Eleinte még eszméleténél volt, aztán mentőhelikoptert hívtak, hogy megmentsék az életét.

Hirtelen megcsúszott

Információink szerint egy 42 éves férfi ment Aprilia Atlantic 500-as motorjával az M6-os autópálya nagytétényi szakaszán, a főváros felé tartó oldal belső sávjában szombat délután. A 15-ös és 16-os kilométerszelvény között található felüljáróról lefelé jövet elvesztette uralmát a járműve felett.

Megsérült a feje

A motor kisodródott és a belső szalagkorlátnak ütközött, eközben a motoros fejel nagy erővel a szalagkorlát fölötti háló tartóoszlopának ütközött. A férfi az aszfaltra zuhant, az Aprilia pedig a motorostól mintegy 100 méterrel arrébb csúszott, egészen a külső szalagkorlátig. A helyszínen sokáig próbálták stabilizálni a motoros állapotát, mintegy 1 óra múlva sikerült szállítható állapotba hozni.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu