Feleségével végzett, önmagát azonban már nem tudta átsegíteni a másvilágra István. Azt állítja, közösen tervezték el, hogy véget vetnek az életüknek. Most abban a lakásban lakik, ahol felesége elhunyt.

Az idős pár együtt akart meghalni

István és felesége együtt szerettek volna meghalni. Augusztus 25-én úgy döntöttek, egyszerre dobják el maguktól az életüket. Számításaikba azonban hiba csúszott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem a tervek szerint alakultak a dolgok

István felesége a kádban készült a halálra, a saját erein ejtett sebet. István a saját hasát sebezte meg eközben a szobában. A férfi elájult, majd amikor látta, hogy a felesége még él, sebet ejtett a szívén.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Erika meghalt, István nem

A nő életét vesztette, ám István hiába sebezte meg magát több alkalommal is, életben maradt. Kórházba szállították, sérüléseit ellátták. A férfi a pszichiátriára került.

Hazaengedték

Istvánt nemrég engedték haza a Lecke utcai lakásukba, ahol a szörnyűség történt. Napok óta otthon van. A Bors ellátogatott a férfihoz, aki hajlandó volt beszélni a történtekről.

Ezt állítja István

A 70 év körüli férfi azt mondta a lap számára, hogy a felesége és ő írtak egy nyilatkozatot. Ezt mind a ketten alá is írták. Elhatározták, hogy együtt halnak meg, erről szól a papír.

Ez volt még a papíron

“Nagyon szerettük egymást, ezért együtt szerettünk volna meghalni” – mondta István. Felsorolták, hogy milyen betegségeik vannak, ezt nevezte meg István tettük okaként.

Ezek is érdekelhetnek!

Ez történt korábban

A rendőrök augusztus 25-én 13:15-kor a 11. kerületi társasház egyik lakásában találták meg az élettelen nőt és a férjét. A férfi vérzett, hozzá mentőt hívtak. Ellátták és kórházba szállították, a rendőrök mindezt követően szemlét tartottak.

Eljárás indult a férfi ellen

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást. A sérült férfit egy nappal később, augusztus 26-án kihallgatták, aki részleges beismerést tett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció