Egy fiatalember agresszívan viselkedett a mentősökkel Veszprém vármegyében. Tettleg is megpróbálta bántalmazni őket, és szidta is őket. A férfit előállították a rendőrök.

Nemrég történt

2023. november 3-án este atrocitás érte a mentősöket. Egy személy agresszívan viselkedett velük, így ki kellett hívniuk a rendőröket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy fiatalember volt az, aki erőszakosan viselkedett

Egy 25 éves férfit Felsőörsről szállítottak e az egyik veszprémi egészségügyi intézménybe. A fiatalember végig agresszívan viselkedett. Többször ütött és rúgott a mentőápoló és a gépjárművezető felé.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem merült ki ennyiben a dolog

A fiatal férfi több alkalommal megpróbálta leköpni a mentősöket. Mindeközben szidalmazta is őket. A rendőrök előállították a fiatalembert.

Kihallgatták

A férfi súlyos vétséget követett el, így a helyi rendőrkapitányságra vitték. Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és becsületsértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Sorsa felől később fog döntés születni.

Nem először éri ilyen atrocitás a mentősöket

Egy ittas férfihez riasztották a mentősöket Budapesten a Thököly úton. A 37 éves mongol férfi túlságosan sok alkoholt fogyasztott, ezért volt szükség erre. Ő azonban nem hogy hálás lett volna, inkább megpróbálta megrúgni és megütni azokat, akik a segítségére siettek.

A mentősök megúszták, az autójuk nem

A férfit a mentőautóban megpróbálta megrúgni az egyik ápolót. Ő elhajolt, így nem sérült meg. A rúgás így a tolóajtót érte, ami behorpadt.

A támadás nyoma a mentőautó ajtaján

Megpróbálták lefogni

Az ittas férfit igyekeztek lefogni a mentősök. Ő viszont ellenállt és dulakodott, a mentősöket lökdöste. Ököllel is megtámadta egyiküket, ám az ütés elől elhajolt a sértett.

Ezek is érdekelhetnek!

Vádat emeltek ellene

A mongol férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal, könnyű testi sértéssel, illetve annak kísérletével vádolták meg. Felfüggesztett börtönbüntetés kisabását indítványozták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: Facebook