Ma reggel rendkívül súlyos sérülést szenvedett egy férfi Devecserben egy élelmiszerboltnál. Az illető a tolatást segítette, amikor megtörtént a baj. A férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Szörnyű baleset történt Veszprém vármegyében

Hétfő reggel 9 óra tájékán egy tolatást végző teherautó nyomott rámpának egy tolatást segítő férfit. A baleset súlyos volt, a férfi életveszélyesen megsérült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mentőhelikopter érkezett a helyszínre

A baleset helyszínére mentőhelikopter érkezett, azzal szállították a sérültet kórházba. Úgy tudni, a sérült férfi a sofőr munkatársa. A Delta hírek értesülését Nagy Judit rendőrségi szóvivő erősítette meg.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az Ajkamentők posztja az eset kapcsán

Kukásautó gázolt halálra egy természetfotóst

Baranya vármegyében nemrég egy 45 éves természetfotóst gázolt halálra egy kukásautó. A férfi a szántóföldet az úttól elválasztó erdősávból lépett ki, ekkor történt meg a baleset. Vélhetően a tragédiát megelőző órákban is éppen természetfotókat készített.

Így történt a baleset

A kukásautó a jobboldali kerekeivel kis mértékben lehajtott az aszfaltról, mivel az út keskeny volt és szemben érkezett egy autó. A szemétszállító sofőrje nem észlelte a férfit. A mentősök sokáig küzdöttek a balesetet szenvedett fotós életéért, de nem tudták megmenteni.

Az OMSZ munkatársai mindent megtettek

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője a Tények számára elmondta, hogy két földi mentőegységet riasztottak a baleset helyszínére. Az elgázolt középkorú férfi olyan súlyosan megsérült, hogy az elhúzódó traumás újraélesztés ellenére már nem lehetett megmenteni az életét.

Ezek is érdekelhetnek!

Vadállatok fényképezése volt a hobbija

A szerencsétlenül járt férfi kedvenc tevékenysége a vadállatok fényképezése volt. Szőkéden, a szüleivel élt. Nem sokkal a balesetet megelőzően vesztette el az édesanyját.

A szomszédja aznap még beszélt vele

„Nem akarom fölfogni ép ésszel, hogy meghalt” – mondta a szomszédja. „Nagyon rendes gyerek volt” – tette hozzá. Ő láthatta utoljára életben a férfit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Tények riportja az eset kapcsán

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: Facebook