Milliós értékben lopott, most a a kőbányai rendőrök nagy erőkkel keresik a férfit, akiről a rendőrség egy felvételt is közzétett. A videó cikkünk alján nézhető meg.

Kőbányán történt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 10. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Milliós tételben lopott

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2022. április 15-én 8 óra 20 és 30 perc között  egy kőbányai hotel előterében a sértett figyelmetlenségét kihasználva ellopta táskáját, benne okmányaival, műszaki cikkekkel és pénzével, összesen több, mint egymillió forint értékben.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

FRISS!

Fotón a férfi:

Ezt kéri most a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 10. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt az arca is látszik a férfinak:

A feltételezett elkövetőről felvétel készült, mutatjuk:

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép: Az elkövető – Forrás: police.hu videorészlet