A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai befejezték az eljárás vizsgálati szakaszát a 38 éves szarvasgedei férfi ellen, aki lőfegyverével akart édesanyjára támadni.

Fegyverrel fenyegetőzött

A rendőrségre arról érkezett bejelentés 2021. október 3-án 17 óra 40 perckor, hogy Szarvasgedén egy férfi a lőfegyverével a szüleit fenyegeti. A rövid időn belül helyszínre érkező rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 38 éves férfit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az édesanyjával veszett össze

A beszerzett adatok alapján a szüleivel egy ingatlanban élő feltételezett elkövető a nap során italozott, és a kora esti órákban édesanyjával hangosan vitatkozott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez is érdekelhet:

Azt mondta megöli

A szóváltást követően a férfi az engedéllyel tartott vadászfegyverébe lőszert töltött és édesanyját megöléssel fenyegette. A férfitól élettársa a fegyvert elvette, így a lövésre már nem kerülhetett sor. A cselekmény következtében személyi sérülés nem történt.

Őrizetbe vették

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra előállított 38 éves férfit a rendőrök őrizetbe vették, és ellene emberölés bűntett előkészülete miatt folytattak nyomozást.

Fotó a helyszínről:

Lefoglalták a fegyvert

A hatóság tagjai a terhelt lőfegyverét lefoglalták, míg további, engedéllyel tartott lőfegyvereit hatósági tárolásba helyezték és intézkedtek azok tartására és használatára jogosító engedélyének bevonására, írja közleményében a rendőrség.

Vádemelési javaslat

A nyomozók a gyanúsított ügyében a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a megyei főügyészségre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció