Borzalmas szerencsétlenség történt az özvegyen maradt családapa életében, ugyanis feleségére egy évvel ezelőtt zuhant rá egy öngyilkos férfi. A nő azonnal életét vesztette, Gábor pedig egyedül maradt a gyerekekkel, akikkel most új otthont keres, hátha a költözéssel valami pozitív változás köszönt be az életükbe.

Virágot vittek az anya sírjához

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál szerint a gyászló édesapának nagyon nehéz feladatokkal kell megbirkóznia, mégis erőt vett magán, és gyerekeivel kilátogatott a feleségéhez a temetőbe, hogy elhelyezzen néhány szép virágot a sírjánál – írja a Blikk.

Tragédia történt a családban

Bronz Gáborék élete teljesen átlagos volt: boldog családi életet éltek a feleségével és a gyermekeikkel, azonban a békés idill tavaly nyáron egy pillanat alatt foszlott semmivé. 2020 nyarán Erzsébet a játszótérre indult a gyermekeivel, azonban a bejárati ajtót elhagyva az édesanyára zuhant a 14. emeletről egy öngyilkos férfi. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Egyedül maradt az apuka

Az édesanya nem élte túl a balesetet, a helyszínen szinte azonnal meghalt. Férje a két kicsi gyermekükkel, az akkor hároméves Mártonnal és a féléves Boglárkával maradt egyedül.

Még mindig fáj neki a hiány

Gábor arról mesélt a lapnak, hogy a lelkiállapota nem javul, sőt jelenleg úgy érzi, hogy ez talán már soha sem lesz jobb. Az özvegy férjnek ugyanúgy hiányzik a felesége, mint korábban, és a borzalmas fájdalmát még az idő sem tudja enyhíteni.

Nem adja fel

“Persze a gyerekek miatt nem adhatom át magam teljesen a letargiának, miattuk erősnek kell maradnom. Szerencsére ők jól vannak, drága Bogikám még csak most lett egyéves, nem is igazán tudja, mit veszít az édesanyja hiánya miatt” – kesergett a férfi, aki hozzátette, hogy a karantén, a folyamatos bezártság sem tesz jót a lelkének.

Nagy terveik voltak

A családnak egyébként Erzsébet halála előtt nagy terveik voltak, hiszen elköltöztek volna Kelenföldről Herceghalomra. Álmaik otthonába csak pár nap kellett volna még, hogy beköltözhessenek.

Segítettek nekik

“A hagyatéki eljárás most zajlott le, szerencsére a vállalkozó, aki a házat építette, nagyon humánusan állt hozzánk, és így visszakapjuk a lakás árát” – mesélte Gábor.

Apjáékhoz költöznének

Az apa arról is beszélt, hogy ebből a pénzből az édesapjáék közelében vennének egy ingatlant, ahová beköltözhetnének a gyerekekkel. Messzebb nem is igazán mennének, mert a nagyszülők segítségére továbbra is nagy szükségük lesz.

Bízik a változásban

“Talán az új ház hoz valami pozitív változást az életemben. Legalábbis ebben reménykedem” – bizakodott a gyászoló férfi.

Szerelmi bánata miatt ugrott le

Az Erzsébetre zuhanó férfi a szerelmi bánata miatt döntött úgy, hogy elbúcsúzik az életétől. A házhoz semmi kötődése nem volt, légkondicionálót ment oda cserélni, aztán amikor a 14. emeleten kiment a folyosón az erkélyre, levetette magát.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenes 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Ennél a háznál történhetett a tragédia – Forrás: GoogleStreetView