Halálos közlekedési baleset történt október 22-én 5 óra 41 perckor a 31-es számú főúton. Két autó ütközött össze egymással, a vétlen gépjármű sofőrje a helyszínen életét vesztette.

Halálos ütközés

Halálos közlekedési baleset történt október 22-én 5 óra 41 perckor a 31-es számú főút 116-os kilométerszelvényében. A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kisodródott a kanyarban

A helyszínről származó információk szerint egy Heves felől érkező Mazda egy jobbos kanyar után kisodródott, majd ütközött egy Suzukival. A Suzuki vezetője a helyszínen életét vesztette.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Meghalt a Suzuki sofőrje

„Megint a vétkes hibájából halt meg egy ártatlan! Mert mennek, mint az ökrök! Hova sietnek az emberek?!” – tette fel a kérdést egy autós a közösségi oldalon.

Baleset a kereszteződésben

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy pénteken nem sokkal dél után karambol történt Budapesten, a 18. kerületi Cziffra György utca és a Dalmady Győző utca kereszteződésében, ahol az Üllői út felújítása miatt rendszeresek a balesetek.

Behajtott

Egy Skoda Octavia érkezett az Üllői út felől a Dalmady utcán, majd az idősebb sofőr figyelmetlen volt és az Állj! Elsőbbségadás kötelező tábla ellenére behajtott a kereszteződésbe. A Cziffra utcán a Gilice tér felől érkező Ford S-Maxot vezető férfi már nem tudott megállni autójával, így nagy erővel a Skoda jobb ajtajába rohant. A két autó a kereszteződés mellett található füves területre sodródott, eközben a Ford a szemközti Szabadka utcán áthaladásra váró Nissan elejének koccant.

Súlyos sérült is van

A Skoda jobb első ülésen utazó másik idős férfi (a sofőr apósa) súlyosan megsérült, nem tudott kiszállni saját erejéből, ezért a fővárosi hivatásos tűzoltók levágták a jobb első ajtót, majd kiemelték az utast és átadták a mentőknek, akik hordágyra fektették és kórházba szállították. A sofőr, illetve a Fordot vezető apa és utas fia nem sérültek meg.

Baleset délelőtt

Amint azt a Kékvillogó is megírta súlyos baleset történt pénteken délelőtt a főváros 8. kerületében, a Kerepesi úton. Egy autó az Aréna Pláza előtti szakaszon a nedves úttesten megcsúszott, majd kifarolt és egy kandelábernek csapódott. Nagy szerencse, hogy a kerékpárúton nem érkezett biciklis a baleset idején. Beszámolónk végén helyszíni felvételünket is láthatják.

Megcsúszott, majd kifarolt

Ahogyan arról beszámoltunk pénteken, a délelőtti órákban egy férfi egy Volkswagen Golf IV-essel haladt kifelé a 8. kerületi Kerepesi úton, a Hungária körút felé. Az Aréna Pláza előtti szakaszon az autó a nedves úttesten megcsúszott, majd kifarolt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció