Amikor a csemeténkkel kell otthon maradnunk, akkor sem muszáj lemondani a stílusos és csinos megjelenésünkről. Szerencsére a márkák gondoltak arra, hogy az otthoni ruhák között is bőven kínáljanak kifejezetten divatos öltözékeket nem csak nekünk, hanem a gyermekünk számára is.

Az otthon kényelme, ami egyben stílusos is lehet

Sok újdonsült anyuka fő problémája az, hogy friss szülőként nehéz csinosan öltözködnie és persze a picit is ellátnia. A legtöbben pedig végképp tanácstalanok, amikor otthon maradva nem tudnak igazán csinosan öltözködni. A kinyúlt melegítőn és a szakadt pólón kívül azonban nagyon sok olyan megoldás létezik, ami nem csak kényelmes, de nagyon egyszerűen hordható is. Hiszen a kismamák és gyermekágyas anyukák esetében az fontos szempont, hogy a ruházat könnyen összekombinálható és felvehető legyen egyben, illetve a kicsi szoptatása közben se akadályozzon a ruha fazonja. Az olyan márkák kismama ruha modelljei, mint az Answear Lab, a Guess vagy a Deha, könnyen viselhető, mégis nőies öltözékeket jelentenek, amelyek minden anyukának tökéletesek lehetnek az otthon töltött mindennapokra. Ezek a ruhák és tunikák stílusosak, nem gyűrődnek, könnyen mosható anyagból készülnek és persze kényelmesek. Nem kell tehát azonnal arra gondolnunk, hogy újdonsült anyukaként toprongyos melegítőkben kell eltöltenünk az időt. Ezekhez a csinos ruhákhoz pedig már igazán kényelmes platform papucsokat is kapunk, amik szintén kifejezetten csinos megjelenést kölcsönöznek számunkra.

Tökéletes éjjeli ruhák csecsemős anyukáknak

A kisbabákkal otthon lenni nagy öröm, azonban értelemszerűen pár olyan praktikát is be kell vezetni, amivel könnyeddé válik a közös együtt töltött idő. Ennek megfelelően például az éjjeli ruházatot is érdemes átgondolni. A túlságosan zárt pizsama bonyolulttá teheti az etetést, amíg a túl nyitottban még mi is megfázhatunk. Ezért olyan hálóing, pizsama és női köntös lehet a jó megoldás, amit kényelmesen tudunk kigombolni és felvenni, vagy levenni, ha szükséges. Az ilyen ruhákból pedig az a jó, ha könnyen kezelhető típusokat választunk, például pamutot vagy viszkózt – ezeket viselni is kifejezetten komfortos. Ha nem vagyunk fázósak, a legjobb megoldás a spagettipántos hálóing viselése köntössel. Az ilyen szett nem csak csinos, de praktikus is újdonsült anyukaként. Ha viszont fázósak vagyunk, olyan pizsamákat is találunk a kínálatban, amelyhez hosszú nadrág és könnyen levehető, felvehető felső tartozik.

Mit viseljen a szemünk fénye? Milyen babaruha lesz a legjobb választás a csemeténknek?

A kicsinkre sem árt gondolni. Számára különféle rugdalózok és kisruhák állnak rendelkezésre még az ismertebb márkáktól is. Ezekből a ruhákból mindig pamutot, lehetőleg bio pamutot válasszunk, hiszen ez az anyag nem fogja kidörzsölni a kicsi bőrét és még szellőzik is. Ezen kívül már kapni olyan baba ruha típusokat, amelynek a varrása sem zavarhatja a kicsi nyugalmát. Például a Konges Sløjd rugdalózói biopamutból készültek, és olyan puha varrással, hogy még véletlenül sem sértheti fel a kicsik bőrét. Ráadásul a naturális hatású kivitelezésének köszönhetően kifejezetten bájos és divatos lehet a csemeténk is benne.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.